2777
2789
عنوان

برای شاد بودن خودتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 8410 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتاب می خونم. پیاده روی و گاهی خرید. دیدن فیلم و بازی با نوزادمم حالم و خوب میکنه. اما بزرگترین کاری که این روزا باعث شده از ته دل شاد بشم اینه که بالاخره شروع کردم زبان انگلیسی مو تقویت کنم.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

گاهی نوشتن

گاهی قدم زدن

خرید کردن ، خرید خونه و .....

گاهی  صحبت با یه دوست خوب

تنوع  تو زندگی و خودم 

لباس جدید پوشیدن 

و ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوردن و فیلم دیدن و نت گردی😑

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
قایق سواری وسط رودخانه ی ارام و تماشای مناظر زیبای اطرافش حال منو واقعا خوب میکنه . تماشای بازی بچه ...

عزیزم راهکارهایی شما تو آمریکا بدرد ما نمیخوره، شرایتطون زمین تا آسمون با ما فرق داره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نمازمو میخونم حتما

با خدا راطمو قوی میکنم تا موقع سختی ها قوی تر باشم

دوش میگیرم هر صبح

اممم استخر میرم سه بار در هفته

یه خورده ریز کارای هنری میکنم که بلدم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

من اخر شب شکر گزاری میکنم و تو دفتر مینویسم 

مثال       خدایا شکرت که امروز به خوبی گذشت .   خدایا شکرت بابت سلامتی نعمت بزرگ . خدایا شکرت که امروز بچه هام بازی کردن و خوشحال بودن . خدایا شکرت بابت ارامش درونی . خدایا شکرت امروز خیلی حس خوبی داشتم              همین جوری هر شب اینارو مینویسم و اگه اتفاق خوبی برام بیفته هم مینویسم و شکر گرازی میکنم  عالی جواب میده 

مزون باران  دزفول فرهنگشهر دوخت  کت و پالتو .لباس مجلسی  
وااااي عین من... داغون میشم  له و لتوپار.... چیکار کنم؟😩

نمیدونم ،باید فقط تحمل کرد 😔

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی