2777
2789

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید، میخوام دولتی یا پیام نور یا دولتی قبول بشم، عزمم جزمه بنظرتون میشه یا نه،باید خیلی مخ باشم بتونم دولتی پیام نور قبول بشم، کدوم یک از این موسسه ها بهتر، هر کی هر تجریه ای در مورد کنکور ارشد داره ممنونم میشم کمکم کنه 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

هیچکدوم خودت راهیان ارشدو کتاباشو بخون

منابع لازمو از کساییکه تو رشتتون رتبه های تک اوردن بپرس

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
هیچکدوم خودت راهیان ارشدو کتاباشو بخون منابع لازمو از کساییکه تو رشتتون رتبه های تک اوردن بپرس

راهیان ارشد؟ نشنیدم تا حالا اینم پرس و جو میکنم، رتبه های تک رقمی رو از کجا پیدا کنم 😔😔😔ممنونم از پاسخت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهیان ارشد؟ نشنیدم تا حالا اینم پرس و جو میکنم، رتبه های تک رقمی رو از کجا پیدا کنم 😔😔😔ممنونم از ...

برو دانشگاه تهران و شریف و از کسانیکه تازه ارشد قببول شدن بپرس

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

هیچکدوم وقت داری خودت شروع کن به خوندن ، بعد اگه خواستی نزدیکای کنکور ،چندتا آزمون آزمایشی شرکت کن چون اون موقع تخفیف میخوره آزمونای آزمایشی ، 

کلا پول تو حلقوم این موسسات ریختن اشتباه محضه.

من ماهان بود دولتی قبول شدم

آفرین، دست راست شما بر سر من،از کی شروع کردین به خوندن؟ روزی چند ساعت، من یه پسر کوچولو بنظر تون میشه 

هیچکدوم وقت داری خودت شروع کن به خوندن ، بعد اگه خواستی نزدیکای کنکور ،چندتا آزمون آزمایشی شرکت کن چ ...

احساس میکنم این موسسه ها خوبن برای کسی مث من که بچه داره، و نمیتوانم برم دنبال منابع و دونه دونه اونا رو تهیه کنم، دعام کنید ممنونم

آفرین، دست راست شما بر سر من،از کی شروع کردین به خوندن؟ روزی چند ساعت، من یه پسر کوچولو بنظر تون میش ...

ممنون گلم منم مشغله زندگی و شوهر داشتم و سرکار میرفتم عزیزم حدودا چند ماه روزی 4یا5ساعت وقت گذاشتم صددرصد شما هم میتونی

همه چیو دوباره از نو میسازم
ممنون گلم منم مشغله زندگی و شوهر داشتم و سرکار میرفتم عزیزم حدودا چند ماه روزی 4یا5ساعت وقت گذاشتم ص ...

به امید خدا،عزیزم شما که تجربه داری نظرتون درباره فراگیر پیام نور چیه، بدون کنکور دانشجو میگیرن؟بنظر تون برم یا نه بشینم درس بخونم برای کنکور

اگه خودت میدونی چطور بخونی پولتو نده به اینا😔

من به شخصه خودم بلد نیسم چطور بخونم کجا رو بخونم

تو رشته ی من ک مهندسی بود مدرسان شریف خیلی خوب بود اساتیدش خیلی خوب بودن منم اونجا شرکت کردم

دولتی بودم قبلش،بعدشم دولتی قبول شدم

اگه خودت میدونی چطور بخونی پولتو نده به اینا😔 من به شخصه خودم بلد نیسم چطور بخونم کجا رو بخونم تو ...

مسئله همینه که منم نمیدونم چی بخونم، از کجا شروع کنم، منابع کدوم بهتره، آدمی نیستم چند تا منبع رو با هم بخونم

اگه خودت میدونی چطور بخونی پولتو نده به اینا😔 من به شخصه خودم بلد نیسم چطور بخونم کجا رو بخونم تو ...

چقدر عالی، منم به مدرسان شریف خیلی فکر میکنم، سنم سی، میترسم دیر شده باشه دوست داشتم  و امید وارم با فوق بتونم برم سر کار، از پیام نور لیسانس گرفتم