2777
2789
عنوان

خانم های بااااااااردار بیایید لطفا ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 81 پست
میرفتم درمانگاه. آره داروها رو میشناسن و میدونن چطوری باید تزریق کنی

خیلی مهربونی که تک تک سوالاتمو با ارامش جواب میدی عزیزم ممنونم که وقتتو برام میزاری ایشالا هر چی از خدا بخوای بهت بده تو روخدا خیلی به من دعا کن تا منم طعم مادر شدنو بچشم، منم باردار بشم ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما روزی 4 بار سر یه ساعت مشخص میزدی یعنی 4 جای متفاوت سوراخ میشد دیگه اره؟

نه. من روزی 4 تا باید میزدم. دوتا تو یه سرنگ دوتا تو یه سرنگ دیگع تو دوتا بازوهام میزدم. همزمان. نیم ساعت بعدشم آمپول مریونال میزدم اونم دوتا تو یه سرنگ

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خیلی مهربونی که تک تک سوالاتمو با ارامش جواب میدی عزیزم ممنونم که وقتتو برام میزاری ایشالا هر چی از ...

ممنون گلم. استرستو درک میکنم ایشالا ب زودی به آرامش برسی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه. من روزی 4 تا باید میزدم. دوتا تو یه سرنگ دوتا تو یه سرنگ دیگع تو دوتا بازوهام میزدم. همزمان. نیم ...

سلام عزیزم خوبی شکم اقاتون خوبن میشه کامل کامل در مورد انتقال برام بگی قبل انتقال و بعد انتقال چه غذاهای بخورم  دستشویی رفتن ؟ حمام کی برم ؟ نماااااز چطوری بخونم ؟ خوابیدن ؟ پیاده روی هم داستین یا کامل استراحت کردین؟ و خلاصه طریقه خوابین بعضی ها میگن فقط به پشت بخوابید ، غذا و اب زیاد نخورید و.... چی کار کنم فعالیت ندارم یبوست نگیرم چون میگن سبزی و کاهو نفاخه نخورین دعات میکنم کامل کاااااااامل همچیو برام بگی

عنوان تاپیک را خوندم خانمهای بالدار بیایید. اومدم ببینم کیا هستند تازه فهمیدم  

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
سلام عزیزم خوبی شکم اقاتون خوبن میشه کامل کامل در مورد انتقال برام بگی قبل انتقال و بعد انتقال چه غذ ...

سلام گلم. ممنون. قبل انتقال ک کار خاصی نمیخواد کنی. بعدش که انتقال دادی گرمی نخور. غذاهات آبکی باشه. آب زیاد بخور هم خونرسانی رو به رحم بهتر میکنه هم یبوست نمیگیری. تو غذاهات روغن زیتون بریز. صبح ناشتا آلوبخارا خیس شده بخور. من از اولین روز انتقالم توالت فرنگی استفاده کردم. حمام هم یه هفته نرفتم بعدشم ک رفتم خیلی کوتاه و روی کمرت اصلا آب داغ نریز. خوابیدن همه جوره بود.تو ماهای پایین مهم نیست. فقط ب شکم نخواب. من یبوست زیاد میگرفتم و هر روز سالاد میخوردم. دکتر گفته بود بخور. نماز هم نشسته پشت میز میخوندم. میوه زیاد بخور ولی موز و نارنگی و کیوی و اناناس نخور. استرس هم نداشته باش اگه یبوستت شدید شد شربت منیزیم مجازه میتونی یع کم استفاده کنی. ایشالا که نتیجه مثبت بیگیری. بعد انتقالتم سعی کن هر روز ناد علی و دعای مشلول بخونی

سلام گلم. ممنون. قبل انتقال ک کار خاصی نمیخواد کنی. بعدش که انتقال دادی گرمی نخور. غذاهات آبکی باشه. ...

عزیزم مرسی که جوابمو میدی خدا نی نی صحیح و سالم بهت بده انشالله، خانمی تو حمام جطوری اب نریزم رو کمرم با اب ولرم هم که خیلی سخته حمام کنم؟ برای  سجده نماز سرتونو تا روی میز پایین میاوردید ؟ به شکمتون فشار نمیومد؟ معذرت میخوام ولی تو دستشویی برای شستن ناحیه تناسلی که به شکم فشار میاد اب ولرم تو دستشویی اشکال نداره؟کامل استراحت مطلق بودین چقدر در روز فعالیت داشتین؟چه غذاهایی بعد انتقال خوبه؟ ویتامین ها مثل ویتامین دی و ای و اسید فولیک قبل انتقال شروع کنم به نظرت؟

قبلش آب گرم باز کن که حمام گرم باشه. بعدش با آب خیلی داغ خودتو نشور چون طب سنتی میگه کمر زیاد داغ بشه مانع چسبیدن ب رحم میشه. اب نه جوری باشه که یخ کنی نه طوری باشه که حرارت بدنت خیلی بالا بره. برا نماز یه کم خم میشدم مهرو میاوردم بالا میذاشتم رو میشونیم تا رو میز خم نمیشدم. آب دسشویی مشکلی نداره. رو دسشویی فرنگی فشار آنچنانی نمیاو نگران نباش. من استراحت زیاد کردم ولی دکتر میگفت لازم نیست. غذاهات ابگوشتی و ساده بدون ادویه و فلفل زیاد باشه و میوه هم زیاد میخوردم. مغژ گردو و بادون و پسته هم روزی چندتا میخورم. ویتامین دی تا قبل انتقال خوردم دیگه قطع کردن. تا ماه 5 ک مکمل بهم دادن. فقط فولیک اسید رو ادامه دادم. اگه کمبود ویتامین دی داری قبلش بخور. انتقال دادی نخور. اوایل هم به مکمل نیازی نداری. ویتامین خوراکیایی ک میخوری کافیه

قبلش آب گرم باز کن که حمام گرم باشه. بعدش با آب خیلی داغ خودتو نشور چون طب سنتی میگه کمر زیاد داغ بش ...

عزیزم ببخشید ولی تو دستشویی فرنگی باید پاها از هم خیلی باز بشن تا بشه خودمو تمیز بشورم اشکال نداره؟یک هفته اول اب ملول تو دستشویی استفاده بشه اشکال نداره؟رو زمین هم میشه نشست یا نه؟ راستی ببخشید ولی پوشیدن لباس زیر و شلوار چطوری باید باشه چون برای پوشیدن لباس زیر یا باید پاها حسابی بیاد بالا یا باید خودمون خم بشیم و پا کمتر بیاد بالا ، چی کار کنم ؟؟

عزیزم ببخشید ولی تو دستشویی فرنگی باید پاها از هم خیلی باز بشن تا بشه خودمو تمیز ...

نه دیگه اینقدر هم نمیخواد حساسیت به خرج بدی اشکال نداره. برا نشستن هم خودتو اذیت نکن.لباس زیرتم نخی باشه هر روز هم عوض کن. تعویضشم فشاری  بهت نمیاره حساس نشو اینقدر

نه دیگه اینقدر هم نمیخواد حساسیت به خرج بدی اشکال نداره. برا نشستن هم خودتو اذیت نکن.لباس زیرتم نخی ...

مررررررسی عزیزم از بس میگن خم نشید ، به دلتون فشار نیارید ادم حساس میشه والا