2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 203 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ درکت میکنم...😔😔😔 همسره منم همین دوستاش بیچارش کردن الان کاسه چه کنم دستش گرفته

واسه حاجتت صلوات فرستادم  التماسِ دعا🙏

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خب اگه محکم وایسم میگه گمشو برو خونه بابات

خانمها هیچوقت نمیتونن محکم بایستن چون مردها مقتدر ترن

اتفاقا اقتدار شوهرت رو نشکن بهش بها بده یه جوری نبودنش توی خونه رو بهانه کن برای بی قراری بچه هات و بی حوصلگی های خودت در کل عاششق زندگیت شو تا بتونی به نجات برسی

اشکال نداره بزار یه شب واسه خودش باشه منم پریشب شوهرم با دوستش رفتن خونشون تا صبحم نیومد

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
خب اگه محکم وایسم میگه گمشو برو خونه بابات

عزیزم وقتی مردی عصبی باشه زن یا باید بره یا بمونه و صبور باشه.اگه مردت دسته بزن داره پس هرگز تحریکش نکن.هیچ وقت جلوی دوستاش کوچیکش نکن وقتی زیاد زنگ بزنی اون کوچیک میشه و لجشو سرر تو خالی میکنه و اون وقت تو پیش دوستاش کوچیک میشی.باید چشمتو روی یه سری چیزها ببندی به خاطر بچه هات وقتی میدونی جایی رفته که بهت راستشو نگفته تو صبوری کن تا بیاد بزار بگذره بعد بهش بگو میدونم خیلی خیلی سخته خودم همه اینها رو تجربه کردم شاید چیزهایی که من تجربه کردم و شما نتونی تصور کنی .ولی کاری نکن که بهت دروغ بگه .شوهرت اشتباه کرده ولی توهم سعی کن وقارتو حفظ کنی عزیزم.کلمه خونه بابات و طلاق و زیاد به زبون بیاری دیگه بی ارزش میشه سعی کن نقطه ضعفش و پیدا کنی ..هرگز هم خانوادتو ننداز وسط وقتی روی شوهرت باهاشون باز بشه دیگه نمیتونی کاری کنی.عزیزم خیلی سخته ولی تحمل کن .خودت و به خواب بزن .اصلا نترس اون االان خوش گذرونده خودشم نمیخواد روزش خراب بشه بخواب عزیزم