2777
2789
عنوان

سوسک پروازی اومده خونمون 😱😱😱

563 بازدید | 38 پست

دارم سکته میکنم شوهرمم رفته سرکار نیم ساعت دیگه میاد چیکار کنم بچه ها 😰😰

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

از ترس اومدم تو اتاق خواب در هم بستم 😖😖

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندشب پیش خونه ماهم اومد من کانال کولر رو طوری زدم ازاونجاها میاد 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
اگه حشره کش دارید بزن بهش گیج که شد بکشش😷

من نمیتونم از اتاق برم بیرون اصلا 

خوشم مياد تو هر شرايطي تاپيك ميزنيد بچه ها😁😂

😂😂😂👌👌

وای اینا همهدجا هست نمیدونم چرا امسال زیاد شدن من از ترس نرفتم حیاط یکی رو پله ها بود😷😷😷😷

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
من نمیتونم از اتاق برم بیرون اصلا 

وای نریا میخوردتا  😆😆😆

من تو خونه تنهایی هم سوسک کشتم هم چندتا مارمولک یاد بگیرررررر 😁😁

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

داشتم خندوانه میدیدم یهو دیدم داره پرواز میکنه 😖😖جوری داد زدم گفتم یا امام زمان و دویدم سمت اتاق خواب گفتم الان همه همسایه ها میریزن اینجا 😁😁