2777
2789
عنوان

بچه‌ها ب راهنمایی و دلداری احتیاج دارم.قراره سقط کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 76 پست
سلام عزیز دوست منم شرابط شما داره...فروردین ازدواج کرده...اردیبهشت باردار شده...اون وصع مالی شوهرش ا ...

نمیدونم ولی بچه خودش انگار ی دلگرمیه واس زنی ک حتی از شوهرش هم خیر و محبتی ندیده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بدون با این روشا مثل قرص و سنگینی و زعفرون و این چیزا ممکنم هس بچت نیفته اما مشکل دار ب دنیا بیاد  

ب هر حال خدا نعمتشو دسته گلشو سالم بت داده دستی دستی خودتو اونو بدبخت نکن

اگ فقط مشکلات مالی بود سعی میکردم شوهرمو راضی کنم ولی مشکلات مالی روابطمونو ب شدت تحت شعاع قرار داده ...

میدونم عزیزم

من درک میکنم

منم مشکل مالی ندارم خدارو شکر

مشکلات منم بیشتر با همسرمه

الانم بخاطر بارداریم باهام قهره و محلم نمیذاره

منم دیوونشم دارم ا پا میفتم با رفتاراش....

دارم میمیرم برا بغل کردنش

ولی خب چه میشه کرد

منو بدون بچه دوس داره😊😊

تازه من الان اخر هفته نهم

بیشتر از شیش هفته س این وضعمه

میفهممت

از لحاظ شرعی اگر همسر راضی باشه مشکلی بوجود نمیاد من در این باره تحقیق کردم 

البته اصلا منطورم این نیست ک سقط کنی فقط دوستان باید قبل از این ک نطری بدن ازش مطمئن باشن حرامه و گناه و تاوان داره اینا درست نیست اگر کسی شک داره میتونه به رساله مراجعه کنه 

میدونم عزیزم من درک میکنم منم مشکل مالی ندارم خدارو شکر مشکلات منم بیشتر با همسرمه الانم بخاطر ب ...

ب نظر من محاله بچه بدنیا بیاد و شوهرت عاشقش نشه. اگ رابطتتون مشکل پایه و اساسی نداره قطعا با نزدیک شدن زایمان مشکلتون حل میشه. انشالاه با دل خوش نی‌نیتو سالم بغل بگیری