2777
2789
عنوان

خداییش چی میگه این؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 62 پست
بله دیگه مدیری از بدبختی ها و فساد جامعه میگه واسه همون برنامش کثیفه😐😐 خدایا شفای عاجل.

خیلی پستن اینجوریها نمیتونن ببینن یکی از حق مردم دفاع کنه براش حاشیه میسازن 

مثل جن زده هاست خودمرده  شبیه این استاتره 😨

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دقیقا افرین  اصلا مهران‌مدیری مشخصه هم شوخه هم تیپ پسند خوشش میاد از ادمهای خوش تیپ براهمین ...

👌

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا من تاحالا شونشد بار عاشق شدم ینی منم....اوهوم اوهوم..😕

برو توبه کن و خودتو بشور  ای کثیف😂😂😁😁😁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

واقعا چه نفهمه هرکسی حرفشو گوش کنه حتی اگر مهران مدیری را نشناسه میفهمه چرت میگه چون کسی با خودش که تعارف نداره ممکنه هرکسی چندین بار عشق را تجربه کرده باشه که اگر طرفش هم ادم درستی نبوده باشه خودش واقعا عاشق شده و اصلا بحث هوس وسط نبوده باشه

من‌خودم واقعا پسرم دنیا اومد عاشقش شدم بعد که دخترم دنیا اومد والله علاقم درحد عشق جنون امیزه 

شوهرم هم دوست دارم 

اصلا عاشق مهران مدیری هم هستم 😁🙈

مثلا من از طناز طباطبایی خوشم مياد هم جنس گرام؟؟؟؟؟؟؟ 😱😱😱

آره دیگه باید از بابای طناز خوشت بیاد تا درست بشه😂😂😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
برو توبه کن و خودتو بشور  ای کثیف😂😂😁😁😁

دیگ با شستن تمیز نمیشم اخه😐😐😐

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من از۵سالگی تا الان که ۲۰سالمه یه لحظه هم تو زندگیم نبوده که عاشق نباشم ولی کاری باهاشون نکردم   ...

تو اروپا مسابقه حقیقت میزارن از طرف جلوی خانومش میپرسن تا حالا با چند نفر بودی.  

بعد این بدبخت روانی میاد اراجیف به هم میبافه. 

ولی منم از این سوالش خوشم نیومد فکر کن یکی از شوهرت بپرس تا حالا عاشق شدی اونم بگه پنج بار

وا...چ ربطی داشت خودت قبل شوهرت اصلا علشق نشدی ک اون نشه؟؟؟😐😐😐

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من از۵سالگی تا الان که ۲۰سالمه یه لحظه هم تو زندگیم نبوده که عاشق نباشم ولی کاری باهاشون نکردم   ...

تو اروپا راست میگه تعهد نداشتن و خیانت خیلی زشته ولی اصلا حرف و منظور مدیری همچین چیزی نبود که اینها میگن حتی گفت عاشق بچه هام‌هم هستم بشدت و عشقی بالاتر ازاون تجربه نکردم