2777
2789
عنوان

خداییش چی میگه این؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 62 پست
همه رو مثل خودشون میبینن کلا در روابطه جنسی خلاصه شدن مفهوم علاقه و عشق نمیعهمن عشق یعنی حتما بری طر ...

دقیقا 👌

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همينان که گیر دادن به پخش روبوسی رییس جمهور کرواسی. انقدر بدبخت و متزلزلن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
واااااای منم عاشق تیپ وهیکله شکیراام بچه هاااااااااااامن هم جنس گرراام!!!!!!خوب شد این مرده گفت وگرن ...

منم همینطور. بنده یک عدد همجنس گرا هستم😂😂😑😑

جهان سومی ک میگن همینه دیگه؛ رسما رد داده طرف

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بله دیگه مدیری از بدبختی ها و فساد جامعه میگه واسه همون برنامش کثیفه😐😐 خدایا شفای عاجل.

همه رو مثل خودشون میبینن کلا در روابطه جنسی خلاصه شدن مفهوم علاقه و عشق نمیفهمن عشق یعنی حتما بری طر ...

دقیقا افرین 

اصلا مهران‌مدیری مشخصه هم شوخه هم تیپ پسند خوشش میاد از ادمهای خوش تیپ براهمین گفت 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

وا من تاحالا شونصد بار عاشق شدم ینی منم....اوهوم اوهوم..😕

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
کی هست ؟ برای من باز نمیشه

منم نمیشناسمش بخدا.