2777
2789

مادر شوهر من هرجا ميشينه ميگه اين زهرا با بچه زياد حرف نميزنه همش با باباش ميخنده حالا بچه ام ٦ ماهشه و خلاصه ك همجا ميگه حتى جلو خودم ك بچه با مامانش اخت نگرفته همش با باباش ميخنده و حرف ميزنه منم ميگم اره باباشو زياد دوس داره 😄 

خلاصه من ناراحت نميشم اصن الن ى لحضه ب خودم اومدم ميگم ناراحت شم يا نه ؟😄 ب نظرتون منظور داره؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بگذار از مامانم بپرسم 

اوا اونم گفت باید زنگ خاله ام بزنه 

اوه الان خالهام گفته باید از دوستش بپرسه 

ای وای اونم گفته از کسی دیگه میپرسه 

حالا اگه جواب دادن میگم ناراحت بشی یا نه فعلا صبر کن 😁

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

نه بابا ماست خوبه كه

ميخواد حرصت بده تو داري ناخواسته خنثي ميكنه توطيه اش رو😂😂😂

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.