2777
2789
عنوان

خانومای باردار که قندشون بالاست

83 بازدید | 13 پست

من ۳۵هفته و ۱ روزم مشکوک به دیابتم قبلا قندم ۱۰۵ بود و قند ۱ ساعته و ۲ ساعتم لب مرز بود امروز ک آزمایش دادم قند ناشتا ۹۴ و قند دوساعتم ۱۰۰ بود ک گفتن قند دوساعته خوبه ولی قند ناشتام دوتا بالاست . از تجربه هاتون برام بگین چکار کنم قندم بیاد پایین . 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو هفته ١٥  قندم رو ٨٨ بود دكترم گفت دفعه بعد بياي و قندت پايين نيامده باشه برات انسولين مينويسم

مامانم ميگفت براي مادربزرگت كه بيمارستان بودم ايشون قند داشتند پرستاري گفته روي برنجت يكم دارچين بپاش و بخور قند مياره پايين ولي نمي دونم براي خانم باردار هم ميشه يا نه 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
منم تو هفته ١٥  قندم رو ٨٨ بود دكترم گفت دفعه بعد بياي و قندت پايين نيامده باشه برات انسولين مي ...

میگن دارچین موجب سقط میشه. بهتره شیرینی جات مصنوعی رو بذاری کنار. اگه دکتر هم اجازه میده پیاده روی نزدیک غروب و بعد غذا داشته باش. قند من اینجوری شد۷۷. قبلا ۹۹ تو هفته۲۷ بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
میگن دارچین موجب سقط میشه. بهتره شیرینی جات مصنوعی رو بذاری کنار. اگه دکتر هم اجازه میده پیاده روی ن ...

چیا نخوردین و چقد پیاده روی داشتین تو چن روز اومد پایین؟ 

چیا نخوردین و چقد پیاده روی داشتین تو چن روز اومد پایین؟ 

به من گفت یه هفته رعایت کن و بعد دوباره چک کنیم. اگه نیومد پایین انسولین میدم. من روزی حدود یه ساعت پیاده روی تو خونه و خارج خونه داشتم. البته برای من پیاده روی مانعی نداشت. من شیرینی هم زیاد میخوردم. اونا رو گذاشتم کنار. قند برنج از نون بیشتره‌ بیشتر غذاهای نونی بخور.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
به من گفت یه هفته رعایت کن و بعد دوباره چک کنیم. اگه نیومد پایین انسولین میدم. من روزی حدود یه ساعت ...

اره منم برا بار دوم گفته بود رعایت کن نکردم متاسفانه شیرینی هم زیاد میخوردم . حالا میخوام نون سنگک بخورم مدام و برنج برای روز حذف کنم میوه هم هندونه خربزه دیگ حذف میکنم . پیاده روی بعد از غذا داشتین یا فرقی نداشت ؟ 

اره منم برا بار دوم گفته بود رعایت کن نکردم متاسفانه شیرینی هم زیاد میخوردم . حالا میخوام نون سنگک ب ...

اگه بتونی بعد غذا پیاده روی حتی تو خونه داشته باشی قندت خیلی فرق میکنه. اون شیرینیا رو حذف کن. منم خیلی بستنی میخوردم. شیرینی قند رو خیلی بالا میبره. 

اگه بتونی بعد غذا پیاده روی حتی تو خونه داشته باشی قندت خیلی فرق میکنه. اون شیرینیا رو حذف کن. منم خ ...

باشه ممنون دوتا برای بارداری هم خیلی زیاده نه ؟ 

باشه ممنون دوتا برای بارداری هم خیلی زیاده نه ؟  

منم خیلی ترسوند. برای من ۷ تا بیشتر بود. سعی کن با رعایت بیاری پایین. چون لب مرزی. البته یکی که با ما میومد دکتر. وزنشو با رعایت آورد پایین. دکتر خیلی دعواش کرد. گفت قند پایین هم برای نوزاد خطرناکه. با این رعایتا قند خودش در حد خوب قرار میگیره. امیدوارم زودتر نی نی سالم به دنیا بیاد. نی نی من ۱۱ ماهه هست.

منم خیلی ترسوند. برای من ۷ تا بیشتر بود. سعی کن با رعایت بیاری پایین. چون لب مرزی. البته یکی که با م ...

عزییییزم بسلامتی خدارو شکر ک صحیح و سالمید . منم توکل به خدا شروع میکنم دیگ و جلوی خودمو میگیرم ک شیرینی جات نخورم و رعایت کنم . قرص متفورمین هم بهم دادن اونم بخورم ان شاالله ک میاد پایین