2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بدون من تا سرکوچه نمیره . گاهی خودم میگم نمیام تنها برو خستم. حتی خرید نون

میگه بشین تو ماشین فقط

دیشب با شوخی گفت با دامادمون میخایم دونفری بریم سفر. منم گفتم جان مادرت برو میخام یه مهمونی بگیرم مجردی 

خورد تو پرش

اگه بهش بگم نه. بدون تو ال و بل و فلان ک از کولم پایین نمیاد تا ابد

نه خونه خودم . بابام که میگه ولش کن فکر کن شوهر نداری .  ولی من خیلی وابسته اش هستم متاسفانه . ...

بهش پيام بده بگو بيا بريم دادگاه كارو تموم كنيم هر كي بره دنبال زندگيش ميخواي چيكار اخه همچين كردية وابستگيت واسه چيه اخه خودتو بچه رو تباه نكن عزيزم 

شوهرم بدون من تا سرکوچه نمیره . گاهی خودم میگم نمیام تنها برو خستم. حتی خرید نون میگه بشین تو ماشین ...

واقعا جاى اين حرفها توى اين تاپيك بود ؟؟

ميخواى دل استارتر رو بسوزنى ؟؟

عقلى چيزى دارى ؟؟      

فکر کنم افسردگی گرفته . چون دیرو هم دیدمش داغون بود

عزيزم سوره مزمل رو به نيت خوب شدن روابطتون با شوهرتون بخون ٤٠ بار رد خور نداره ايشالا يه فرجى ميشه 

من خوندم يبار تاثيرش رو ديدم

واقعا جاى اين حرفها توى اين تاپيك بود ؟؟ ميخواى دل استارتر رو بسوزنى ؟؟ عقلى چيزى دارى ؟؟   ...

واقعا..شعورصفر

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

واقعا جاى اين حرفها توى اين تاپيك بود ؟؟ ميخواى دل استارتر رو بسوزنى ؟؟ عقلى چيزى دارى ؟؟   ...

بحث دلسوزی نیس. ک یوقتایی لازمه این حرفا بلکه استارتر سرش ب سنگ بخوره ببینه باید چکار کنه و نمیکنه . شاید خاهرشم  رابطه خوبی رو باشوهرش داشته باشه . باید بره محو بشه ک استارتر دلش نسوزه?

من دارم میگم مردم چطور رابطه ها رو نگهمیدارن و شما راهتو اشتباه نرو . بحث فخر فروشی نیس. شاید منم تو موارد دیگه مشکل داشته باشم

عقل هم یه مقدار دارم . زیاد هم هست اگه لازمه بگو پست کنم خدمتت

بحث دلسوزی نیس. ک یوقتایی لازمه این حرفا بلکه استارتر سرش ب سنگ بخوره ببینه باید چکار کنه و نمیکنه . ...

همون از حرفهات مطمئن شدم قد يه ارزنم عقل ندارى 

حرف زدن باهات اتلاف وقته خوش باش با خودت

شوهرم بدون من تا سرکوچه نمیره . گاهی خودم میگم نمیام تنها برو خستم. حتی خرید نون میگه بشین تو ماشین ...

میدونی چرا همش ور دلته؟؟؟

چون دیوونه از دیوونه خوشش میاد 😐

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

الان خودت مقصری،،، انقدر پیام دادن و پیغام فرستادن نداره

اون دیده به دست و پا افتادی داره مثلا تنبیهت میکنه

به نظرم با اعتماد به نفس کامل زندگیتو بکن،، به بقیه بگو دیگه میخوام تکلیفم یه سره بشه

اقلا باهاش در حد اس ام اس هم حرف نزن

بعد از چند روز خودش پیداش میشه