2777
2789
عنوان

مادر خوبی نیستم😢

330 بازدید | 13 پست

پسر ۴ سالم رو خیلی دعوا میکنم.گاهی بیشتر از یه بچه ازش انتظار دارم، تقصیر شوهرمه همش رو اعصابم پاتیناژ میره.از خودم بدم میاد حس میکنم مادر خوبی نیستم😢😭

شما هم بچه هاتون رو خیلی دعوا میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آرامش و دوستی ازش بخواه که کارایی ک میگی رو انجام بده ... من یه پسر دایی دارم اییییینقد مامانش باهاش رفیق بود و با آرامش از اول باهاش برخورد داشت ک بچه عااااااشق مادرشه‌.. برا اینکه مامانش ناراحت نشه از دستش کارایی. که مامانش میگه نکن رو اصلا نمیکنه تا مامانش ناراحت نشه... دراین حد

احساس میکنم گوش نمیده به حرفم

الان همه بچه ها همین طوری هستن یکی بیشتر یکی کمتر اما هرچی بیشتر دعواشون کنی و تذکر بدی بیشتر لج میکنن بدتر میکنن سعی کن از کنار چیزایی که خیلی مهم نیست بی توجه بگذری و چیزایی که مهمه براش توضیح بده با لحن صمیمی نه داد و بیداد  

اصلا عصبانی نمیشین ازش؟

چرا عصبانی میشم اما دعواش نمیکنم خودمو کنترل میکنم و درکش میکنم 

بنظر من رفتارهای بچه برمیگرده به روشه تربیتیِ ما و محیطی که براش فراهم کردیم

و اگه رفتاری از بچه باعثه ناراحتی ما بشه اونکه سزاوار سرزنشه خودِ ما هستیم و اگر دعوا کردنه شما بخاطر شیطنت های کودکانه ی بچتونه باید درکش کنید و اجازه بدید شیطنت کنه چون سنش اینو میطلبه.البته بچه ی من کوچیک تر از پسر شماست

با همسرتون چه مشکلی دارید؟

Hold on God knows what he's doing
با آرامش و دوستی ازش بخواه که کارایی ک میگی رو انجام بده ... من یه پسر دایی دارم اییییینقد مامانش با ...

پسر منم‌تحمل قهر و ناراحتی منو نداره اینم بگم از روز اول خیلیییی باهاش آروم بودم هر کی میدید میگفت چه خبره انگار داری با مهمون خونت حرف میزنی نباید انقدر لوسش کنی ولی واقعا لوس نشد

پسر منم ٤ سالشه و خيلي خرابكار و لجبازه. اون يكي پسرمو مدام ميزنه. من هم خيلي دعواش ميكنم. اعصابم از دست خودم خرده. بعدش ولي ميشينم باهاش صحبت ميكنم. توضيح ميدم چرا داد زدم. ميگم من كار بدي كردم دعوات كردم منو ميبخشي؟ و همو بغل ميكنيم ميبوسيم.

لااقل اينكارو كن. منم از دست شوهرم حرص ميخورم و بچه اولم بدخوابه عصبيم كلا