2777
2789
عنوان

کتک خوردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6216 بازدید | 44 پست
یکی مثل من که کار نداره زورشم به شوهرش نمیرسه خونه باباشم نمیتونه به خاطر پیر بودنو انتخاب خودش برگر ...

من نمیخوام گذشته ی خودمو اینجا بگم ولی اگه بگم میفهمیدی که چقدر تو شرایط بدی بودم ولی و چطوری به اینجا رسیدم 

فقط ازت میخوام دنبال راه چاره باشی همیشه یه راهی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تو شرایط منی متاسفم برای خودمون

هيچوقت براي خودت متاسف نباش قوي باش 

خيلي ها هستن شرايطشون بدتر از اينه 

💜عضو تاپیک رژیم طلایی مادران💜وزن قبلی٧٩وزن فعلی ٧٠  ۶۰😍 💜                              عضو گروه تغییر♀️❤️
ببخشید نمیتونم بگم چیزیه که اینجا نمیشه گفت  ولی همینقدر میتونم بگم که اجازه ندادم کسی به جسمم ...

واقعا با این حرفات روحیم عوض شد ممنونم

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
واقعا با این حرفات روحیم عوض شد ممنونم

عزیزم من درو برم خیلیا مثل خودم و شما دیدم خودم که از بابام کشیدم خودت میدونی دیگه شاید تو نظر خیلیا اینطوریه که از دست بابا و کتکاش تا اخر عمر نمیشه فرار کرد چون دیگه بابا که طلاق و جدایی نداره ولی من به این قانون اهمیت ندادم حتی نزدیک ترین کسم بخواد باهام همچین کاری کنه اجازه نمیدم 

شما که شوهرته بابات که نیس نتونی ازش فرار کنی فقط یه کاغذه  بینتون فقط 

درسته تو شرایط شما نیستم ولی مطمعنم راه فرار تو خیلی راحت تر از راه فراره منه چون تو با یه طلاق میتونی خودتو نجات بدی حتی اگه سخت باشه 

سر یه بحث الکی دعوامون شد همیشه دعوامون میشه ولی تحمل میکنم  ولی امروز طاقتم سر رفت منم حسابی د ...

عزیزم😢 دیشبم شوهرم منو سر پوششم حسابی کتک زد. من خودمم مذهبیم اما اون خیلی حساسه بهم. کلی حرف زشت بهم زد و کل کمرم کبوده اینقدر با کمربند کتک خوردم.