2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشید ولی شاید خود شما زمینه این بداخلاقی یا شک رو فراهم میکنید

یعنی مثلا یکی از آشنا هامون شوهرش بد دله در صورتی که واقعا نیست ولی خانومش با کارهاش باعث بد دلی شوهرش میشه مثلا وقتی میرن بیرون یا بازار خانومش به مردای غریبه خیره میشد منظوری هم نداشت بنده خدا ولی خب شوهرش بدش میومد و دعوا میشد

بهش گفتم خب تقصیر خودته وقتی میرین بیرون میدونم منظوری نداری ولی به مرد غریبه خیره نشو مردا غیرتی میشن

یا مثلا خیلی دهن به دهن شوهرش میذاشت اون بنده خدا هم خسته و کوفته عصبانی میشد طبیعتا بعد میگفت شوهرم بد اخلاقه خب معلومه منم باشم وقتی هنوز از سر کار نیومده یکی بهم بپره عصبانی میشم

خدا رو شکر الان زندگی شون بهتر شده

باردارم ۵ ماهه

ن گلم اگ بچه داری دنبال حل مشکلت باش و گذشت رو پیشه کن تو زتدگیت

واینکه میگی روت حساس شده خب ددجه حساسیتش رو بسنج کاری نکن ک ب اون درجه برسه....هم خودت ب ارامش میرسی هم اون هم نینی نازت

بله 😓😓😓شوهرم خیلی ب حرفا کارا من حساس 

عزیزم ایشالله ک مشکلاتتون حل بشه

ولی اگر میدونید ک حساسه ب اینک سرتون توی گوشی باشه

یکم ازمجازی فاصله بگیرید

مثلا اگر گوشیتون زنگ میخوره بگید بیا تو جواب بده

یامثلا اگر دارید اشپزی میکنین زیاد دور گوشی نباشید

ساعتهایی ک نیستن برید دور گوشی ک ناراحت نشن

خدا شاهده من این کارا نمیکنم اگ ی وقتی تو فضای مجازی خیلی ساعت انلاین باشم این فکرا میکنه

ببینید این چیزا طبیعیه شما باید اعتماد همسرتون رو جلب کنید اول 

اگر واقعا روی این مسئله حساس هست مدتی فضای مجازی نیاین مخصوصا که باردار هم هستین تا اعتمادش جلب بشه یا کنار ایشون باشید و مثلا مطالب معمولی رو بهش نشون بده بگو اینو بخون چه جالبه 

یعنی مثلا یکی از آشنا هامون شوهرش بد دله در صورتی که واقعا نیست ولی خانومش با کارهاش باعث بد دلی شوه ...

نمیدونم چی بگم .ولی فکر میکنم الان ک باردارم باید کمتر نسبت بهم حساس باشه.اصلا دیگ ذوقی ب بچم ندارم😔