2777
2789
عنوان

کمک کنکور تروخدا تروخدا تروخدا

121 بازدید | 29 پست

من فیلم کلاس هارو میبینم و سوالات جزوه رو کامل حل میکنم حتی بعد کلاسم راحت حلشون میکنم و سوالات شبیهشون رو ولی همینکه سوالی شبیه جزوه نباشه اصلا ایده حلش به ذهنم نمیرسه خیلی سوالا هستن که اصلا تیپ حلشون تو جزوه نیست پاسخنامه رو میخونم میگم من چندساعت هم فکر میکردم همچین چیزی به ذهنم نمی‌رسید بنظرتون اینجوز مواقه چیکار کنم آموزشم رو درست ندیدم یا باید آنقدر تست حل کنم تا همه ی تیپ تست هارو خودم یاد بگیرم تا تکراری بشن ؟ ایا اصلا تکراری میشن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید اول تست آموزشی بزنی یعنی اینکه 15 20تا تست بزن اصلا با درست یا نادرست بودنش کار نداشته باش ...

اخه همون اموزشیا رو سر کلاس میزنم دیگه انتظار دارم روش حل همه تستارو حداقل بعد خوندن پاسخنامه بفهمم

اخه همون اموزشیا رو سر کلاس میزنم دیگه انتظار دارم روش حل همه تستارو حداقل بعد خوندن پاسخنامه بفهمم

یادگیری تو با کلاس کامل نمیشه 70درصد شاید یادگیری تو با کلاس کامل بشه بقیش با تست تکمیل میشه

😐😐😐😐یعنی چی درس نخوندم مگه میشه باید تست بزنی یاد میگیزی

ببین وقتی کلاسو میبینم معلم تست آموزشی میزنه کامل متوجه میشم حتی تست های تکلیفش رو هم میزنم راحت   بعد که میام از کتاب تست سوال حل کنم میبینم مثلا هرکاری میکنم اصلا یا به جواب نمیرسم یا کلا ایده حل به ذهنم نمیرسه میرم پاسخنامه رو میخونم میبینم اصلا استاده در این باره حرفم نزده یعنی کلا یه تیپ تست متفاوته نه یه سوال دو سوال بلکه چندین سوال پشت سر هم اینطوری میشم و ناامید میشم حس میکنم معلمم خوب نیست درحالی که خوبه و من باهاش درس رو متوجه میشم  مثلا ریاضی معین کرمی میبینم و عالیه اما بعضی تستارو نمیتونم حل کنم بنظرت چیکار کنم 🥲🥲🥲

ببین وقتی کلاسو میبینم معلم تست آموزشی میزنه کامل متوجه میشم حتی تست های تکلیفش رو هم میزنم راحت ب ...

نمیدونم من خودم با فیلم جلو نرفتم ولی اینکه تستای جروه رو حل میکنی طبیعیه استاد تستی داخل جزوه اش گذاشته که خودش درس داده 

به نظرم زیاد وقتتو با فیلم تلف نکن

خانم دکتر آینده ؛)