2777
2789
باردارم ۵ ماهه

ای جانم

عزیزم اصلا به همچین چیزی فکر نکن شما الان خودت تنها نیستی که بخوای تصمیم بگیری اون بچه هم مسؤولیت داره کوچکترین وظیفه پدر و مادر هست که یه محیط امن روانی برای بچه بسازن

بهتره با همسرتون هرچه زودتر برین مشاوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم عزیزم اصلا به همچین چیزی فکر نکن شما الان خودت تنها نیستی که بخوای تصمیم بگیری اون بچه هم م ...

شب و روز تو فکر بچمم میگم کاشکی اصلا ب دنیا نمیومد.کاشکی ی جوری میشد .دلم واسش میسوزه 

همش دارم واسش گریه میکنم .حتی وقتی گریه میکنم حرکتش تو دلم حس میکنم  حالم بدتر میشه🙁🙁😓😓😭😭😭

شب و روز تو فکر بچمم میگم کاشکی اصلا ب دنیا نمیومد.کاشکی ی جوری میشد .دلم واسش میسوزه  همش دار ...

استغفرالله دختر چرا ناشکری میکنی

استغفار کن اینا فکرهای شیطون هست 

به جای این فکرهای باطل و بیهوده ذکر بگو هم خودت به آرامش میرسی هم برای بچه خوبه

معنی فارسی قرآن رو بخون خیلی به آدم آرامش میده

به خدا من ازین بدترش رو دیدم درست شده زندگی شون فقط باید صبور باشی عزیزم

شاید مشغله شوهرت زیاده که حساس شده 

به خودت و بچه و زندگی تون آرامش بده شاد باش و از دوران شیرین بارداری لذت ببر

استغفرالله دختر چرا ناشکری میکنی استغفار کن اینا فکرهای شیطون هست  به جای این فکرهای باطل و ب ...

باشه گلم .مرسی و ممنون از راهنماییاتون .سعیمو میکنم تا ببینم اخرش چ نتیجه ای میده بهم☺😊

چطور دلت میاد به بچه طفل معصوم این حرفا رو بزنی باهاش حرف بزن قربون صدقه اش برو 

بعدا انشالله بچه وقتی به دنیا میاد اونقدر با خودش شادی و انرژی مثبت میاره تو خونه چون پاک و معصوم هست که وقتی این فکرا و حرفا یادت میاد شرمنده بچه ات میشی

باشه گلم .مرسی و ممنون از راهنماییاتون .سعیمو میکنم تا ببینم اخرش چ نتیجه ای میده بهم☺😊

خواهش میکنم عزیزم

باور کن مشکل شما در عوض مشکل خیلی ها هیچی نیست 

از خدا بخواه به خودت و زندگی تون آرامش بده

از خدا بخواه یه بچه خوب و سالم بهت بده انشاالله

فکرهای خوب و مثبت بکن 

اسمت رو حفظ کردم دیگه نبینم این فکرای بد بیاد تو ذهنت 

ذکر حتی شده صلوات بگو اونقدر آدم سبک میشه و این فکرا و مشغله ها از آدم دور میشه که خدا میدونه 

انشالله به حق فاطمه زهرا زندگیت پر از شادی و محبت کنار بچه ات و همسرت خواهی داشت فقط توکل به خدا و توسل به ائمه داشته باش

خواهش میکنم عزیزم باور کن مشکل شما در عوض مشکل خیلی ها هیچی نیست  از خدا بخواه به خودت و زندگ ...

مرسی خانووم مهربون😍ممنونم ک وقتتون واسم گذاشتین بهم کمک کردین😍خیلی لطف کردین بهم💋❤

بچمه از جونمه فقط دلم نمیخاد سختی بکشه🙁

بچه از پدر و مادر فقط محبت میخواد و یه محیط امن از لحاظ روانی 

چیز زیادی نیست 

چرا به جای اینکه تصمیم بگیری درست کنی زندگیت رو میخوای خراب کنی؟