2777
2789
عنوان

طلا بخرم نخرم❓️میگن میخواد ریزش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 61 پست
سی سالمه ندیدم طلا شدید ریزش کرده باشه تا حالا.بخر براش طلا بلند مدت سود میده

من دیدم. 

عید، من طلا خریدم گرمی هشت و سیصد. یکماه بعدش شد شیش و هفتصد. 

گرچه بعدش رشد کرد، ولی ریزش اینجوری هم داشته

یه بار من تجربه دارم سال ۹۸ اینا بود

من دوروزپیش برای سرمایه گذاری رفتم ۵۰گرم خریدم استرس دارم توچی فوقش برای مصرفه دوسال نگه میداری الان بیادپایین سال بعدمیره بالا

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار من تجربه دارم سال ۹۸ اینا بود

اگه تو تجربه شو داری

پس بخر 😁😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مثلا حدودا چقدر میریزه؟گفتن میخواد بریزه؟

بخر عزیزم،، دو روز قبل گفتن اصلاحیه خورده و داره میاد پایین، فرداش رفت بالا، خودشونم نمیدونن حرفشون دوتا شده

من برای نی نی تو دلم که چهارماه بعد دنیا میاد از ماه قبل گرفتم،، 

ولی سعی کن کم اجرت انتخاب کنی،، 

من دیدم. عید، من طلا خریدم گرمی هشت و سیصد. یکماه بعدش شد شیش و هفتصد. گرچه بعدش رشد کرد، ولی ریزش ا ...

دقیقامن کمرم شکست تواون دوماه 🤣🤣۲۰۰ضررکردم گرچه بعدش توسودبودم ولی استرس کشیدما

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

شما میخواین کادو بگیرین دیگه چه فرقی میکنه کم یا زیاد بشه قیمتش برین کادوتون بگیرین اون حس شوق گرفتن و استفاده کردن کادو توسط دخترتون لذت ببرین ک برابر با هیچ قیمتی هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده