2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 54 پست

ب احتمال خیلی زیاد کولیک داره اگه میپیچه و قرمز میشه بهش کولیک ایز یا گرایپ میکسچر بده یا نبات داغ و با پارچه گرم شکمشو بپوشون ...  ولی چک کن ببین شیرت کافیه یا بچه داره گشنگی میکشه ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
غذاي نفاخ اصلا نخوريد، قطره كوليك ادز و پدي لاكت حتما استفاده كنين، خانمي قنداق هم بسيار تاثير داره ...

پدی لاکت میدم بهش ولی نمیدونم چرا بازم جیغ میزنه ممنون عزیزم بابت راهنماییت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساژ شكم با روغن بنفشه هم عاليه در جهت عقربه شكمش و بماليد اينايي كه خدمتتون عارض شدم خودم انجام دادم نتيجه داد انشالله واسه ني ني گل شما هم خوب باشه

فقط صبور باش واقعا ٣ ماه اول سخته بچه داري 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
ب احتمال خیلی زیاد کولیک داره اگه میپیچه و قرمز میشه بهش کولیک ایز یا گرایپ میکسچر بده یا نبات داغ و ...

خودمم میترسم از گشنگی کشیدنش باشه چجوری بفهمم اخه سینه رو میگیره تو دوساعتم تقریبا ۲۰دقیقه سینه تو دهنشه از کجابفهمم سیرمیشه یانه

پدی لاکت میدم بهش ولی نمیدونم چرا بازم جیغ میزنه ممنون عزیزم بابت راهنماییت

چون نفخش خيلي شديد ، خود ما بزرگا دل پيچه ميگيريم اذيت ميشيم 

دمرش كن رو دستت پشتش بمال انقد خوششون مياد اروم ميشه ، ايستاده بگيرش تو بغلتون راه ببريد تاثير داره

چون نفخش خيلي شديد ، خود ما بزرگا دل پيچه ميگيريم اذيت ميشيم  دمرش كن رو دستت پشتش بمال انقد خ ...

دمر میگیرمش خیلی بهتره ولی بازم سرجیغ میندازه

پستونک چطوره؟اخه دائم میخاد سینه تودهنش باشه بعد یهو جیغ میکشه

خودمم میترسم از گشنگی کشیدنش باشه چجوری بفهمم اخه سینه رو میگیره تو دوساعتم تقریبا ۲۰دقیقه سینه تو د ...

از تعداد پوشكايي كه خيس ميكنه، و اينكه بايد صداي  بلعيدن شير و متوجه بشيد اوايل شير كمه 

وزنگيريش اگه خوبه يعني شير كافيه

دمر میگیرمش خیلی بهتره ولی بازم سرجیغ میندازه پستونک چطوره؟اخه دائم میخاد سینه تودهنش باشه بعد یهو ...

عاليه اگه بگيره ، يه دونه ارتودنسي بگير امتحان كن واسه بچه هايي كه علاقه به مكيدن دارن واقعا كمك كننده س

خودمم میترسم از گشنگی کشیدنش باشه چجوری بفهمم اخه سینه رو میگیره تو دوساعتم تقریبا ۲۰دقیقه سینه تو د ...

ممکنه همون سینه خالی رو میک بزنه سینتو با دست یا شیر دوش بدوش ببین چیزی توش هست یا بچه داره بیخودی میک میزنه ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

اولين بار خواستين بديد بعد جوشوندن تو يه اب نبات بزنيد يكم شيرين باشه ، بعد بزاريد دهنش اولش بلد نيس نگه داره زود ميندازش شما هي بزار دهنش انشالله بگيره واقعا خوبه اصلا ارامش ميده ب بچه حرف اوني هم كه ميگه بده نده و گوش ندين ما هممون بچه گي مون خورديم چيزي مون هم نشد 

ممکنه همون سینه خالی رو میک بزنه سینتو با دست یا شیر دوش بدوش ببین چیزی توش هست یا بچه داره بیخودی م ...

میددشم سینه رو شیر داره ولی همش نگرانم که نکنه گرسنشه

ممنون بعد سینه رو پس نمیزنه؟

نه اصلا ، من تو يه مقاله ايي خوندم ب كاهش درد كوليك كمك ميكنه پستونك خوردن ، شما سر دوساعت شيرش بديد پستونك برا بعدش