2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بردمش گفت دل درد داره قطره پدی لاکت داد ولی بازم بی قراره 😭😭😭

من به پسرم آب نبات داغ میدا م خیلی کم در حد یه قطره چکون از داروخونه گریپ میکسچر بخر یه قطره چکون بده اینجوری شدنی میتونی پماد ویکس هم بخری رو شکمش بمالی و پشت گوشش فوری آروم میشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
 دکتر بردمش گفت دل درد داره قطره پدی لاکت داد ولی بازم بی قراره 😭😭😭

هم عرق نعنا بهش بده یکم شیرین کن بچکون تودهنش کم هم خودت بخور بعدهرغذا سریع بخور هم نعنا هم رازیانه چون دختره اجازه داری رازیانه بخوری سرپسر نمیشه 

گریپ میکسیچر ایرانی هم خوبه  من این داروهایی که گفتی میدادم کمی خاکشیر به اب میزدم بهش میدادم برا دلش بعدم ببین جاش گرم نباشه زیاد نپوشونش زیاد هم حلو باد نزارش واینکه من حالا پسرم ۹ ماهش تموم شده از همون اول صدای سفیدو براش میزاشتم باهاش اروم میشد وخوابش میبرد توهم امتحان کن برنامه هایی که صدا دارن برا نوزاد مثل صدای جاروبرقی .ماشین و.....‌

غذاي نفاخ اصلا نخوريد، قطره كوليك ادز و پدي لاكت حتما استفاده كنين، خانمي قنداق هم بسيار تاثير داره من دخترم الان شيش ماهش موقعي كه ١٥ روزش بوز نفخ و كوليك شديد داشت و گريه درك ميكنم 

وقتي اينجور ميشه پوشكش و باز كنين پاهاش و مثه مدل دوچرخه زدن تكون بديد اروم بياريد تو شكمش كمك كنين اون باد تو شكمش دفع بشه حتي ماليدن يكم كره با گوش پاكن  به مقعدش كمك ميكنه 

خوذتون بعد غذاهاتون يه قاشق عرق نعناع بخوريد مطلقا پياز خام و حبوبات استفاده نكنيد چون همونروز بدجور بيقرار ميشه حتي سبزيجات وو بجز نعناع 

در كل اين يه دوره س كه بايد طي بشه اينا از شدنش كم ميشه فقط صبوري ميخواد وقتي اينطور ميشه ارامش داشتن شما خيلي تاثير داره 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
بدون تجویز پزشک بگیرم واسش؟

عزيزم در هفته ٢ بار اب جوش و يك نخود نبات و حل كن توش بزار تو شيشه شير بده اندازه ٣٠ سي سي 

و اينكه گريب ميچر و بعد ٣ ماه شروع كنين بهتره 

بجاش كوليك ايز استفاده كنيد

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
ممنون

عرق نعنا اصلا خطرنداره اگر نداری الان یکم نعنا توابجوش دم کن عینه چایی یکمم شیرین کن بانبات یاقند بخور بزار باد ونفخ غذاها بره خرما بخور بچه صبور میشه دلدردش خوب میشه  روزااول گرمی ممنوعه واسه زردی گرفتن بعدش گرمی بایدخورد که هم افسرده نشی هم دلدرد بچه وبیقراری نباشه