2777
2789
آهان یعنی نگران نباشم؟ میترسم بینائیشو از دست بده ;( 

نه این حرفا چیه؟ آب مروارید الان با جراحی رفع میشه حتی اگه مجبور به جراحی بشن بعد لنز میذارن دید هم خوب میشه

اتفاقا خیلی شایعه، من اپتومتریست هستم، از هر ده کودکی که معاینه میکنم حداقل یکیشون یه لک کوچیک آب مروارید داره که نه بزرگ میشه نه چشم رو ضعیف میکنه

فقط باید تحت نظر باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا باید فهمید و بچه رو برد دکتر

تو بیمارستان ک دنیا میاد ..چک میکنن متخصص اطفال 

البته من بیمارستان دولتی زایمان کردم ..ندیدن 

خودم بعدا دیدم تو چشش نقطع سفید هس بردم دکتر

نه این حرفا چیه؟ آب مروارید الان با جراحی رفع میشه حتی اگه مجبور به جراحی بشن بعد لنز میذارن دید هم ...

آخیش خیالم راحت شد خدا خیرتون بده 

من امروز بردم پیش فوق تخصص داخل اتاق عمل معاینه کرد 

اما شوهرم میگه ببریم تهران ک خیالمون راحت شه .. نمیدونم واقعا

از کجا باید فهمید و بچه رو برد دکتر

اگه پزشک کودکان خوب باشه میتونه ببینه، اما بهتره تمام نوزادان غیرنارس تا قبل شش ماهگی یکبار به چشم پزشک یا اپتومتریست مراجعه کنن، نارس ها رو که حتما باید فوق تخصص شبکیه در بدو تولد ببینه

بعد از اون سالییکبار باید معاینه تکرار بشه، البته آب مروارید مادرزادی هست و عموما پیشرفتی نداره، یعنی اگه نوزادی نداشت دیگه نمیگیره مگر کسانی که داروهای خاصی استفاده میکنن و خود پزشک معاینات چشمرو براش تجویز میکنه

چشم پزشک بوده دیگه خیالت راحت، برای شش ماه دیگه برای همون خانم دکتر فرحی تهران وقت بگیر۰۲۱۸۲۴۰۰

باشه عزیزم خیلی لطف کردی 

ممنون از راهنماییتون😘

من از دکتر خالم شنیدن تو نوزادی هم ممکنه اب مروارید ایجاد بشه . خوب میشه نگران نباش. خالم خودش آب مروارید داشت رفت عمل کرد خوب شد . نمی دونم واسه نوزاد درمانش چطوره . من شماره دکتر خالمو می ذارم ازش مشاوره بگیر که پیش یه دکتر خوب ببریش. 

09123904966

من از دکتر خالم شنیدن تو نوزادی هم ممکنه اب مروارید ایجاد بشه . خوب میشه نگران نباش. خالم خودش آب مر ...

ممنونم عزیزم از راهنمائیت این پست مال پارساله ..دخترمو بردم تهران پیش دکتر فخرایی ،گفت مشکلی نداره خیالم راحت شد ..❤