2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن و بی درکم چیکار کنم

878 بازدید | 11 پست

من الان حامله ام فردا اخرین روزی که صدای قلب جنینمو باید بشنوم از صبح استرس دارم شوهرمم به حای اینکه زود بیاد و کنارم باشه با دوستاش بیرون بود و ۱ ساعته خونه اومذه از صبح دارم خونه تمیز میکنم غذا درست کردم جلوش گذاشتم جمع کردم ظرفاشو شستم بعذ میگه برم موهاشو بزنم من ارایشگری نکردم که بلد باشم یه تیکه موشو خراب کردم هر چی فحشه بده بهم داد من فقط گفتم ارایشگری دوست ندارم دیگع به من نگو هر چی از دهنش در اومد بهم گفت ، چی بگم حرفی بزنم دستشو زوم بلند میکنه منم زورم بهش نمیرسه مثلا باید امشب دلداریم بده بهم روحیه بده اینه وضعیتم ، میدونم بلایی سر بچه بیاد منو مقصر میدونه و دیگه تو زندگیشم جایگاهی ندارم نمیدونم چیکار کنم وه رفتاری کنم فقط بغض و نگرانی و ناراحتی و استرس دارم دیوونم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم الان فكرتو مشغول نكن الان موقعيتت سخته فقط اينكه الهي كه زايمان خوبي داشته باشي

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

فکر کن اصلا حرفاشو نشنیدی 

شوهر من اینقدر غر میزنه و چرت و پرت میگه که حد نداره منم عین خیالم نیست واقعا حرفاشو نمیشنوم 

فکرتو مشغول کوچولوی نازت بکن

ایشالا زایمان خوبی داشته باشی

ولش کن عزیزم ب بیخیالی بزن یه وقتهایی ادم اززندگی وسرنوشت اونجورک توقع. داره براش پیش نمیادهرجادست بزاریم بدتره.کاریه که شده حرص خوردن نداره خودت فقط بایدبدردخودت بخوری اینجورمعلومه زیادبش توجه نکن.براخودت ارزش قایل شوخوب بخورخوب بپوش خوب تفریح کن خوب باش هرچی گفت اهمیتش نده اصلا یه وقتایی بش نزنگ بزارکمبودتوروبفهمه یکم بی محلی کن متوجه بشه