2777
2789

زنی که باهاش توو خونه به همه اعضای خونه خوش بگذره همه خوشحال باشن که هست.منبع یاس و ناامیدی و استرس و افسردگی و شلختگی نباشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زن زندگی ینی از خودگذشتگی محض،من ب خودم نمره منفی میدم.

وا چرا باید زن زندگی از خودگذشتگی محض داشته باشه، مسخره است

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

زن زندگی و مرد زندگی یعنی زن و مرد زندگی مشترک نه اینکه فقط به درد زندگی میخوره یا نه این فقط یک بعد شخصیت یه آدم رو تشکیل میده و شامل شخصیت و اهداف شخصی نمیشه 

یعنی کسی که قابلیت انعطاف و مسئولیت پذیری و آگاهیهای لازم برای زندگی مشترک رو داره 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
پس زن مستقلی هستی آفرین پس اون نظرات از کجا تراوش کردن😂😂

عزیزم وقتی میگن زن زندگی منظورشون کلفته. من تو مهمونی مادر شوهرم نشستم تا بهم خوش بگذره بعدا بهم گفتن جاریت زن زندگی تو هیچی نیستی 😂😂😂😂

وزن شروع 88 وزن ایده الم 60😿😿😿😿
عزیزم وقتی میگن زن زندگی منظورشون کلفته. من تو مهمونی مادر شوهرم نشستم تا بهم خوش بگذره بعدا بهم گفت ...

😂😂😂😂

عالی هستی یعنی خانم دکتر

اصلا اهمیت ندی اونا به موقعیتت حسادت میکنن و از قصد میخوان باعث آزارت بشن بزار مدالهارو به جاریتون بدن مبارکش باشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

زن زندگی زنیه که در عین حال که برای خودش، سلامتیش، آرزوهاش و اهدافش ارزش قائله، سایر اعضای خانواده رو هم در همین جهت هدایت و همیاری کنه

شریک زندگیش رو دشمن خودش ندونه و هر مسئله ی حاشیه ای که به زندگیش لطمه می زنه بریزه دور

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو