2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه زن زندگی کسیه که خودش رو با هر شرایطی وقف بده و نابود نشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

زن زندگی کسیه که رفیق و همراه شوهرش باشه به زندگیش برسه و برای بهبود زندگیش توی همه مسائل، تلاش کنه. مستقل و با درایت و با لیاقت باشه. اختیار زندگیش دست خودش باشه و واسه شوهرش بهترین همسر و واسه بچه هاش بهترین مادر باشه. 

وقتی خونت تمیز باشه بچه ها کارشان انجام شده باشه و بری سر کار و ببای خونه ام کار کنی دیگه چیزی ازت ن ...

وای خدای من واقعا این طرز تفکر شماست😱چندسالتونه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

حالم از واژه های:

زن زندگی

لطافت زنونه

ناز و عشوه

لوندی...

بهم میخوره. شده دست اوریزی واسه جولان دادن مردها.

زن زندگی در وهله اول ینی کسی ک ب سلامتی جسم و روح  خودش و البته سطح علم و دانش خودش اهمیت میده‌.همیشه از خودش و خاسته هاش نمیگذره.معقول رفتار میکنه و آویزون شوهر و بچه نیست...

یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))

هر چقدر یه خانوم واسه خودش ارزش واحترام قائل بشه ناخوداگاه بقیه هم همین جوری برخورد میکنن اینکه یه زن خودشو بکشه زندگیشو حفظ کنه هر بد بختی رو تحمل کنه میشه زن اسیر نه زن زندگی:-)

به نظر من مهم ترین چیز اینه یه دختر بعد ازدواج متوجه بشه که اون الان صاحب یه خانواده هست و پدر مادر و خواهر و برادر هاش تو حاشیه قرار میگیرن چون اونا خودشون زندگی دارن ... یه زن خوب واقعی نباید اجازه بده خانوادش هی تو زندگیش فضولی کنن

مسئله دوم به نظرم که خیلی مهمه درک اقتصادی هست نه اینکه فقط دنبال چشم هم چشمی و پز دادن باشه 

( یه زن عمو دارم ورداشته عموم به زور برده  برده سعادت آباد زندگی کنن اونوقت عموم باید روزی 18 ساعت کار کنه که فقط پول کرایه خونه رو در بیاره )

من با کار کردن زن موافقم ولی به نظرم نباید اجبارشون کرد به کار ...اگه یه دختر بعد ازدواج به میل خودش بخواد کار بکنه خب خیلی خوبه

( البته به شرط محیط کاری سالم )

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !

زن زندگی یعنی همسر خوب ... یعنی مادر خوب....کسی که انسانیت... مهربانی... جوانمردی... صبر استقامت ... نظم وانضباط... شرف و  عقلانیت... عرفان و محبت... عشق و دوستی... استقامت رو به اطرافیانش هدیه کنه...زنهایی مثل مادران خودمان... کادر بزرگ های خودمان.... دور و بر مون کم نبودن... والان هم هستن ولی گوهری گرانمایه و کم یابند ... مثل مردان زندگی که شزیف و پاکدل و پاک سیرت و با غیرتو با جرات... بودن مثل خیلی از پدران ما و پدران پدران مون.... که اونهام کم یابند تو این دور وزمونه