2777
2789
عنوان

مامانای زایمان طبیعی کمک لطفا

671 بازدید | 25 پست

بچه ها من بعد زایمان طبیعی که خیلی جر خوردم و بخیه الان هم عفونت دارم تقریبا هم اینکه بخیه هام درست جوش نمیخوره دکترم رفتم دارو مترونیدازول نوشته برای عفونت و سفالکسین هم که خشک کنندست . اما ده روز گذشته هنوز اثری از بهبود نیست چیکار کنم

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

پماد فیبرینولیزین عالی و محشره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شامپو بچه هم خودم میشورم و کامل خشک میکنم. و زود زود عوض میکنم خودمو اما بازم بهبودی نیست تازه اون بخیه ته فکر کنم باز شده چون یکم سفیدی ته پیداست گریه ام گرفته دیگه

خشک میکنی با سشوار؟تو بتادین نشستی؟

نشستن نمیتونم ولی با بتادین خودم میشورم. اب ولرم و نمک و بتادین میریزم افتابه خودم میشورم

عنبرنسا بده ب خودت شامپو بچه چرامیزنی ب زخم باز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادرار خودش اسیدی هست وباعث خوب شدن زخم می ...

شامپو بچه دکترم گفت روزی دوبار با شامپو بچه خودتو بشور. بتادین هم نهایت روزی یبار میزنم چون یکم خارش میگیرم و برای رفع عفونته. بیشتر با همون اب ولرم و نمک سعی میکنم خودم بشورم گاهی هم سرم شستشو میزنم

قبل زایمان باید پرینه و چرب ونرم میکردی بخیه نخوری،دود عنبرنسا عفونت وازبین میبره عزیزم،

با وجود تازه بودن زخم و وجود بخیه دود عنبر نسارا ضرر نداره