2777
2789
عنوان

بسه این همه زجر خدا بسمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 73 پست
از کجا میدونی با بچه خوشحال خواهی شد؟ شاید هنوز وقتش نرسیده شاید با بچه انقدر زندگیت بدتر میشه که ...

دلم خیلی پره

الان چند وقتی هست همسرم کار نداره و بیکاره

تقریبا یک ماهه درامد نداریم

بگیم به خاطر این بچه نمیده

پس چرا شوهرم انقدر تلاش میکنه یه کار جلو پاش نمیزاره؟ 

من واسه خودم دارم اشک میریزم نه به خاطر باردار شدن دخترخالم واسه حال خودم دارم ضجه میزنم

خب چرا داری خودت اذیت میکنی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خدایی چیزی را به زور ازش نخواستم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد امیدوارم بفهمم 

مال شما میشه خواست و حکمتش

من شما رو از تاپیک علوم غریبه یادمه

الهی گل پسرت مایه شادی و آرامشت باشه همیشه. 

من شنیدم طب اسلامی برای اوتیسم درمان داره تاحالا امتحان کردین؟

من واسه خودم دارم اشک میریزم نه به خاطر باردار شدن دخترخالم واسه حال خودم دارم ضجه میزنم

حال خودتم فقط خودت خوب میکنی . به جای این همه انرژی منفی مثبت فکر کن و به خودت اطمینان بده که میشه . عزیزم وقتی دکتر به منم گفت تا شیش ماه آینده خبری از بچه نیست بعدشم با قرص و دارو باید تازه شروع کنی یه حسی تو دلم گفت به حرفاش اعتنا نکن ماه بعد در عین ناباوری همه باردار شدم

این نیز میگذرد 
مال شما میشه خواست و حکمتش من شما رو از تاپیک علوم غریبه یادمه الهی گل پسرت مایه شادی و آرامشت باش ...

اون راه طب اسلامی را خیلی ها رفتن ولی خب نتیجه انچنانی نگرفتن عزیز دلم یعنی من در موردش تحقیق هم کردم اخرش  به قول خودت حتما حکمتی و خب امیدوارم این حکمت بفهمم همین 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میدونم حرفت میفهمم اتفاقا منم دوقلو هام دختر بودن از دست دادم بعدا گفتم دیگه نمیگم چی بهم بدی هر چی ...

عزیزم 

میگن مومن میخواد مثلا پول بشمره بخاطر شمردنش اذیت بشه برای همونم اجر میده خدا

انشاءلله بهترینها نصیب تو و پسرته و انشاءلله سلامتیشو بدست میاره

دلم خیلی پره الان چند وقتی هست همسرم کار نداره و بیکاره تقریبا یک ماهه درامد نداریم بگیم به خاطر ...

ببین اوضاع اقتصادی بخواهی نگاه کنی برای همه اکثرا خرابه ولی ببین به روحیه خودت خودت میتونی کمک کنی اگه سقط ها زیر 3 ماه بوده خود طبیعیت بچه را حذف میکنه چون یک ناراحتی داشته این جدی میگم 

خب چرا داری خودت اذیت میکنی 

یعنی بغد از این همه سختی سهمم آرامش نیست؟ 

مگه من چقدر جون دارم که بتونم هر لحظه انواع و اقسام دردا و سختیا رو تحمل کنم؟ 

نمیشه خدا یه بارم که شده دست از امتحان کردن من برداره؟ 

عزیزم  میگن مومن میخواد مثلا پول بشمره بخاطر شمردنش اذیت بشه برای همونم اجر میده خدا انشاءلله ...

امیدوارم عزیز دلم   

یعنی بغد از این همه سختی سهمم آرامش نیست؟  مگه من چقدر جون دارم که بتونم هر لحظه انواع و اقسام ...

خب عزیز دلم منم سختی دارم اون یکی کاربرها هم همینطور اگه بخوام گله کنم که سر به اسمون میذاره گله هایم هر سختی باعث میشه ما صبورتر بشیم و اگاه تر نسبت به یک سری اتفاقات 

اون راه طب اسلامی را خیلی ها رفتن ولی خب نتیجه انچنانی نگرفتن عزیز دلم یعنی من در موردش تحقیق هم کرد ...

منم بخاطر مشکل جسمی پسرم روش طب اسلامی رو رفتم البته ادامه میدم خیلیاشو بخاطر وضع مالی شوهرم نتونستیم انجام بدیم شوهرمم همراهی نکرد متاسفانه فعلا بیست سی درصد بنظرم اثر گذاشته

امیدمون به خدا انشا ءلله همه مریضا درمان بشن زود زود

منم بخاطر مشکل جسمی پسرم روش طب اسلامی رو رفتم البته ادامه میدم خیلیاشو بخاطر وضع مالی شوهرم نتونستی ...

امین عزیزم 

استارتر عزیز منم زندگی و گذشته بدی داشتم ولی هیچ وقت اینجا نه جار زدم نه تعریف کردم که اگه تعریف کنم چن ثانیه پر بازدید ترینها میشم ولی ببین من ۴ سال پیش جدا شدم ... ۴ سال عقد بودم بدترین روزها رو داشتم که قابل توصیف نیس هر کاری هم فکرشونو بکنی کردم زندگیم نابود شد خیلی ناشکر شده بودم فک میکردم خدا نیس ولی بعد دو سال ازدواج کردم تا الان شکر راضیم و تازه فهمیدم چرا خدا نخاست زندگی قبلیم درست شه چون چیزایی فهمیدم که پی به حکمتش بردم بعد تا برم رنگ ارامش ببینم بچم سقط شد کورتاژ شد 😣 الان دوباره باردارم هفت ماهمه استرس هم دارم ولی خدا رو شاکرم امیدوار باش همه ما مرحله های بحرانی تو زندگیمون داریم پس قوی باش و رد شو ازش...خدا خودش تو سوره عصر گفته بعد هر سختی گشایشی هس و تاکید هم کرد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
ببین اوضاع اقتصادی بخواهی نگاه کنی برای همه اکثرا خرابه ولی ببین به روحیه خودت خودت میتونی کمک کنی ا ...

ای کاش این سختیا تموم بشه زودتر

ای کاش منم زودتر این دردام تموم بشه

هزار بار زمین خوردم ولی بازم بلند شدم

ولی واقعادیگه جونی برام. نمونده

گریه شوهرمو چی کار کنم؟ 

اینکه میگه 30 سالم شدو کسی نبود بهم بگه بچه رو چطور نادیده بگیرم؟ 

استارتر واقعا الان سقط خیلی زیاد شده مخصوصا تو بارداری های اول و دوم نباید نگران باشی و جا بزنی من که خودم 2 تا ناموفق داشتم قبل امیرپرهام من حتی کی میشناسم تا 8 بار باردار شد نمیموندن اخرش که بیخیال شد و اینا و حتی قید بچه را زد خدا بهش داد خیلی از این موردا دیدم ها