2777
2789
اگه بچه اول طبیعی ودومی سزارین شده باشه شاید بشه ولی اگه بچه اول سز بشی تا ابد سز میشی .اینو دکتر به ...

خير عزيزم اطلاعات غلط براي دريافت پول هميشه داده ميشه

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه اول طبیعی ودومی سزارین شده باشه شاید بشه ولی اگه بچه اول سز بشی تا ابد سز میشی .اینو دکتر به ...

نمی دونم ولی احتمالا اولیشم سزارین بود

ولی من خودم میگم حالا که از یه جا شکم پاره شده چرا جای دیگم فشار بیادوبخیه بخوره

من شیعم،حیدر آقامه  
دکتر ترکستانی و روغنی زاده همین الان دارن این کارو میکنن

چه كاري؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

تو همین نی نی سایت یک تایپیک حدود هزار صفحه ایی برای طبیعی بعد سزارین هست پیداش کن بخون

تو شهر ما بعد ی سزارین طبیعی اورده و خیلی راصی بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم فاصله ی بین پسرات چقدره پسر اولت اذیت نمیکنه یا خودش اذیت نمیشه زایمانت چطور بود درد نداشت دوم ...

فاصلشون سه ساله سزارین اولیم اورژانسی بود پزشک کشیکش یه بیسواد به تمام معنابود شکمم رو عمودی برش زدو تا میتونست گره زده بود و حالم تا دو ماه بد بود ولی دومی رو که ۱۶ سزارین شدم دکترش خوب بود امروز بخیه هامو کشیدم واقعا زمین تا اسمون با اولین سزارینم فرق میکرد برشش هم عرضی بود 

فاصلشون سه ساله سزارین اولیم اورژانسی بود پزشک کشیکش یه بیسواد به تمام معنابود شکمم رو عمودی برش زدو ...

چرا روی برش قبلی دکترت برش نزده؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

فاصلشون سه ساله سزارین اولیم اورژانسی بود پزشک کشیکش یه بیسواد به تمام معنابود شکمم رو عمودی برش زدو ...

خداروشکر که زایمان راحتی داشتی عزیزم پسرت به داداشش حسادت نمیکنه؟

نمیدونم گفت کی این بیچاره رو سزارین کرده 

چی بگم والا.زن زاجی هنوز فکرتو مشغول این چیزا نکن. ایشالله قدم پسرت سبک باشه ضمنا مبارک باشه