2777
2789
اگه برش سزارین به صورت عرضی باشه و علت سزارین تنگی لگن نباشه شاید بشه بازم‌نظر پزشک و وضعیت مادر و ب ...

من اولی طولی دومی عرضی ولی برشای رحمم هر دو عرضیه

نه شدنی نیست حتی دومی .البه تو ایران چون احتمال پاره شدم رحم هست

تو ايران و همين  الان داره انجام ميشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گفتم اگه یه زمانی خواستم ایا میشه در ضمن من الان ده روزه سزارین شدم دو تا پسر دارم میگم اگه شد بع ...

کسیکه چسبندگی مثانه داره دیگه نمیتونه بارداربشه عزیزم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نه گفتم اگه یه زمانی خواستم ایا میشه در ضمن من الان ده روزه سزارین شدم دو تا پسر دارم میگم اگه شد بع ...

سه تا بچه واقعا حوصله داری تازه معلومم نیست دختر بشه بعدم دختر با دو تا داداش بزرگتر یه کم ستمه 

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

مامانای گل سلام

برای مادرانی که سزارین شده ان و تمایل دارن زایمان طبیعی داشته باشن‌ و به تجربیات مامانای وی بک احتیاج دارن ،

گروه وی بکی های "فرشتگان معصوم"  تشکیل شد  .لطفا فقط وی بکی ها از طریق لینک زیر جوین بشن .

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

عزیزم فاصله ی بین پسرات چقدره پسر اولت اذیت نمیکنه یا خودش اذیت نمیشه زایمانت چطور بود درد نداشت دومی منم شنبه سزارین میشم بارداری دوممه

چه دلی داری من ماه چهارم اولین حاملگیمم میگم انشالله سالم به دنیا بیاد دیگه نمیخوام

اگه بعدی هم پسر شد چی😊

من دختر عمم دوتا سزارین داشت سومیش طبیعی آورد فکر نکنم مشکلی باشه