سلام بچه ها من همیشه بسته ۳ گیگ ۱۳ تومن میخریدم . کافی بود برام . امروز میخام بخرم . این بسته ها چیه انقد هم گرون شده . بعد مثلا ۱ گیگ با ۵ گیگ شبانه اونم ۲ تا ۷ صبح ک خوابم. شما چندی میگیرید ؟ من چی بزنم ک شبانه نداشته باشه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تعرفه هارو بالا بردن و شبانه بهش اضافه کردن که بی مصرفه.۲/۵گیگ روزانه ۵ گیگ شبانه ۱۳۹۰۰ اگه میخواید اینو فعال کنید
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند. بوف کور صادق هدایت
مجبور شدم 15 روزه چهارگیگ بگیرم که بازم زیاده. امروز تموم میشه مهلتش ولی خودش تموم نشده
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
من یبار یک ساله گرفتم فک کنم 24 گیگ داشت یعنی تقریبی حساب کن ماهی 2 گیگ واست کافیه؟ اگه دانلود اینا نمیکنی و مث من همش تو نی نی سایت و گوگلو... میچرخی زیادم میاد واست تا آخر سال. فک کنم کمتر از 80 تومن شد. حساب کرده بودم فک کنم ماهی شیش تومن میشد هزینش. منم اولا 13 تومنی میگرفتم صرف نداره بابا 6 تومن کجا و 13 کجا.