2777
2789
عنوان

خانومایی ک بسته ایرانسل میخرن یه لخظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار یک ساله گرفتم فک کنم 24 گیگ داشت یعنی تقریبی حساب کن ماهی 2 گیگ واست کافیه؟ اگه دانلود اینا ...

خب اون ۸۰ رو ندارم خواهر 😩😩😩😩 گرون کردن بیشرفا 

ن من نگاه کردم گرونتر بود . اون ۵ گیگش اصلا بدردم نمیخوره . من ۲ تا ۷ خوابم . بعدم خونه وایفا دارم&n ...

عزیزم 6 ماهه یا یکساله بگیر.  ماهانه و هفتگی خیلی گرون در میاد واست

عه من الان نگاه كردم از ايرانسل من مثل سابق ميشه خريد

من پریروز خریدم گلم از ایرانسل من. 

اصلا قبلی ها رو نداره. همشون شبانه هم دارن زورکی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

چرا شبانه‌ش بی مصرفه؟ 

می‌تونید تنظیم کنید فیلم و موسیقی دنلود شه. از طریق برنامه ADM manager

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
ن من نگاه کردم گرونتر بود . اون ۵ گیگش اصلا بدردم نمیخوره . من ۲ تا ۷ خوابم . بعدم خونه وایفا دارم&n ...

من فعال کردم عزیزم.یه ۳/۵گیگ روزانه۷گیگ شبانه داره ۱۵۹۰۰ شاید شما اینو دیدین

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
من پریروز خریدم گلم از ایرانسل من.  اصلا قبلی ها رو نداره. همشون شبانه هم دارن زورکی

حداقل شبانه اش از ۱۲ شروع نمیشه . ۲ تا ۷ ب چ درد میخوره . خیلی زوری دارن پولشو میگیرن 

خب اون ۸۰ رو ندارم خواهر 😩😩😩😩 گرون گرون بیشرفا 

پس 6 ماهه بگیر الان من این سری 6 ماهه گرفتم چهلو خوردی. ماهانه حدودا 14 تومن میگیرن سه ماهش میشه 42 تومن.  همون 6 ماهه حداقل 6 ماه استفاده میکنی تمام وقتم هست هم شب هم روز

پس 6 ماهه بگیر الان من این سری 6 ماهه گرفتم چهلو خوردی. ماهانه حدودا 14 تومن میگیرن سه ماهش میشه 42 ...

اره شایدم ۶ ماهه گرفتم . حداقل هی غصه اخر ماهتو نمیخوری