2777
2789
عنوان

خانومایی ک بسته ایرانسل میخرن یه لخظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
حذفش کردن اون قبلي رو.منم همينو خريدم.شمام بستت زود تموم ميشه؟فکر ميکنم ازش ميدزدن

من اینستامو پاک کردم چند ماه پیش فقط تل دارمو نی نی سایت میام 3گیگ میزون میرسید برام ولی دیگه 2.5 شد

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستامو پاک کردم چند ماه پیش فقط تل دارمو نی نی سایت میام 3گیگ میزون میرسید برام ولی دیگه 2.5 شد

اینستا ک خیلی بسته میخوره ‌. تتزه نی نی سایتم خیلی نت مصرف میکنه . این تاپیکای چن صفحه ای . وقتی میری صفحه بعد ینی یه  صفحه دیگ وا میشه کلی بسته میخوره

اینستا ک خیلی بسته میخوره ‌. تتزه نی نی سایتم خیلی نت مصرف میکنه . این تاپیکای چن صفحه ای . وقتی میر ...

چه میشه کرد من نی نی سایتم تازه عضو شدم ولی معتادش شدم 24 ری اینجام 🙈

چه میشه کرد من نی نی سایتم تازه عضو شدم ولی معتادش شدم 24 ری اینجام 🙈

خخخخخخ منم اولاش همینطور بودم . از بس نت حروم شد ترک کردم والا تند و تند بسته وایفا تموم میشد . شوهرم غر میزد میگفت تو میری تو اون سایت کوفتی بسته رو حروم میکنی 😆

خخخخخخ منم اولاش همینطور بودم . از بس نت حروم شد ترک کردم والا تند و تند بسته وایفا تموم میشد . شوهر ...

من نامحسوس میام خواهر نی نی سایتو شوهری نمیدونه بدونه دیگه هرچی بشه میخواد بگه اینم از اونجا یاد گرفتی😁کلا اهل گوشی نیس خودش وقتی میاد خونه منم میزارم کنار گوشیمو 😆

من نامحسوس میام خواهر نی نی سایتو شوهری نمیدونه بدونه دیگه هرچی بشه میخواد بگه اینم از اونجا یاد گرف ...

خخخخخخ اتفاقا شوهر منم همینجور بود . هر چی میگفتم میگفت از تو سایت یاد گرفتی .‌ اینو تو سایت گفتن . رفتی سایت پررو شدی . خخخخ دیگ بقول تو نامحسوس میام 

خخخخخخ اتفاقا شوهر منم همینجور بود . هر چی میگفتم میگفت از تو سایت یاد گرفتی .‌ اینو تو سایت گفتن . ...

همین دیگه من کلا نگفتم همچین سایتی هستش😁موفق باشی 👏