دقیقا گلم
پست اخرمو ببین درباره همین توضیح دادم
مثلا میگم در سال بگو ده تا سریال پخش میشه تو کانالای به روز ترکیه یکیش مورد داره
نه تاش خوبه یا خیانت نداره یا اگه داره اخرش طرف به جزاش میرسه
درمقابل اون نه تا اون یه فیلم که نصف بیشتر مردمم نگاهش نمیکنن هیچ تاثیری رو زندگی مردم نمیزاره
ولی جم تی وی میاد از ده سال اخیر تا الان عین اون ده تا فیلم کثیف که هر سال یدونه ازش بیرون میومد رو میخره واسه ایرانیا هرشب با ده بار تکرار که یه وقت از دست مردم در نره و نکنه یه قسمتشو نبینن پخش میکنه خب معلومه مردم از راه بدر میشن
ترکیه صنعت لباس و فیلم سازیش عالیه کارگردانای خوب و معروف و خانواده دار و همچنینکثیف و هرزه
هر دوتاشونو داره
واسه تنوع هر دو گروه با هم رقابت میکنن ولی این جم تی وی اد میاد رو فیلمای کثیف دست میزاره و بدون سانسور پخششون میکنه
ترکیه هدف خاصی نداره این جم تی وی و فارسی وانن که هدف دارن
من ده دوازده سالم بود فارسسی وان اومد تا الان فک کنم سیزده چهارده سالی هست که فارسیی وان اومده نمیدونم دقیق تو اینهمه سال بالای دویست تا سریال کره ای دیدم ولی فارسسی وان اومده بود فیلم کره ای عشق من سامسون که صحنه داشت و یه فیلم دیگه جان چلسو رو گذاشته بود
بین این دویست تا سریال که دیدم بگو ده تاشون از این چیزا داشت بقیشون نهایتا یه بوس کوچیم بعد شونزده قسمت اونم تو عروسی جلو عاقد داشتن😂😐
من امل نیستم نمیگم فیلم صحنه دار نبینین و اینا هرکس صلاح خودشو میدونه ولی این فیلما و اون فیلم همسان و همسایه ها و اینا واسه من بچه ای که تو دوران بلوغ بودم مناسب نبود خدا لعنتشون کنه
مادر پدرمم ساده بودن نمیگفتن نبین😐
حالا الان متاهلم روزی صد تا از اینام ببینم نه واسم مهمه نه شهوت برمیانگیزه نه فکرمو مشغول میکنه از درس میندازتم نه هیچی ولی اون دوران نباید این چیزارو میدیدم از درس میفتادم
نباید به این چیزا کنجکاو میشدم خداروشکر به خطا نرفتم ولی تاثیر منفی رو ذهنم خیلی داشت