2777
2789
عنوان

نميتونم دلمو پاك كنم

458 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

قبلا گفتم ك خواهرشوهرم اومد جلو چشمم به همسرم گفت ك اگه دخترعمو رو ميگرفتي الان خونه سه طبقه به نامت بود و ال و بل.منم ديگه هيچي نگفتم بيخيال اين موضوع شدم.تا جمعه.گوشي همسرم دستم بود هيچ وقت چك نميكنم ولي بعضي وقتا هم از سر كنجكاوي ميبينم توي اينستاشو.ديدم ك بعله.چت دخترعمو توي دايركتش بود.بازش كردم خالي بود.هيچي نگفتم چون ميخواستيم با خونوادم بريم بيرون.رفتيم و اومديم و روز بعدشم گذشت.تا رفت خونشون.به همسرم پي ام دادم ك چرا فلاني رو نگرفتي و از خوبياي طرف گفتم و به همسرم گفتم ك با چ شرايطي منو ديده و پسنديده و اين حرفا .آخرشم بهش گفتم چرا چي واست كم گذاشتم ك با اون چت كني.گفت من؟كي؟رفت ديد توي دايركت و اومد گفتش آره ولي اون خودش پي ام داده بازش كردم خالي بوده منم هينطور ديدم ك تو ديدي.ديگه خلاصه بهش گفتم ك خواهرت اين حرفو زده دفاعي نداشت از خواهرش چون ميدونه هميشه خواهرش منو ميسوزونه و من به روشون نميارم.خلاصه بهش گفتم چون قبلا هم با يه دختر توي فاميلشون پي ام ميداد(دختره ز خودش بزرگتره خيلي باهاشون صميميه)ازوقتي بهش گفتم ب فلاني پي ام نده ديگه نداد حتي لايكشم نميكنه.حالا از جمعه رفته تو دلم.دوبارم همسرمو ديدم حتي با هم رفتيم بيرون ناهار خورديم ولي اصلا نميتونم باهاش خوب شم.اون شبم بهش گفتم برو تا وقتي من دوباره اعتمادمو بسازم.همسرمو خيلي دوست دارم اونم همينطور.مادروپدرش خوبن فقط خواهرش موش ميدوونه.خونوادمم ميدونن ك چقدر با همسرم خوبيم.ولي من ك روزي 10 بار با همسرم در طول روز حرف ميزدم الان 2 بار اونم اگه كاري داشته باشم.فقط در حد سلام و بعدشم خداحافظي.اصلا نميتونم اين موضوع رو فراموش كنم.چيكار كنم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عین منی 

منم شرایطی مشابه تو دارم شوهرم دخترعمش رو میخواسته مادرشوهرم رضایت نداده به من نگفتن تا بعد عقد اگه میدونستم زنش نمیشدم

یبارخواهرشوهرم گفت خاک تو سرت این همه دختر خوب رفتی اینو گرفتی وهمسرمم سکوت کرد منم ازاون روز دلم باشوهرم صاف نشد الانم 3روزه سر کارای خواهرش قهمریم خدا ازش نگذره زندگی خودش پاشید نشسته پا زندگی ما

پسرم❤👦
یعنی قبول کرد چت بوده یا در حد لایک استوری

گفت پي ام فرستاده ولي بازش كردم خالي بوده.گويا بعد فرستادنش سريع پاكش كرده ك حتي همسرمم نديده چي بوده.دقيقا تو روزايي ك سالگرد نامزديمونم بوده و همسرم واسهمن پست گذاشته بود تو اينستا

فراموش کن که دشمن شاد نشی! اون خواهرشوهرت اینکارا رو میکنه که تو سرد شی از شوهرت!!!!میخوای اونی که دلش میخوادو انجام بدی؟؟؟!!! بعدم این کار همه ی مادرشوهرا و خواهرشوهراست!!!وقتی میبینن عاشق همین و خوبین از شدت حسادت ی دختریو حالا هرکیو الکی میارن وسط که مثلا هم عروسو بسوزونن هم حواس شوهررو پرت کنن طرف یکی دیگه که سرد شه از زنش!!!! به نظر من که جای همه ی این مادرشوهرا و خواهرشوهرای وحشی و حسود ته جهنمه!!!چون میخوان زندگی دوتا جوونو خراب کنن!!! خدا نگذره ازشون!

دقیقا عین منی  منم شرایطی مشابه تو دارم شوهرم دخترعمش رو میخواسته مادرشوهرم رضایت نداده به من ...

خدا لعنتشون كنه.همسر منم اصلا از لحاظ قيافه به خونوادشون نرفته.حتي خواهرشوهرم به نسبت دختربودنش اصلا قيافه نداره ولي همسرم خوشگله.همسرمم تو دوران دوستيمون بهم گفت ميگن بيا دخترعموتو بگير ولي من نميخوامش ديوونه ست دختره.منم نميدونستم خواهرشوهرم اينجور بعد يكسال يادش ميفته ك اگه اون بود داداشش پولدار ميشد.منم از جمعه اصلا نميتونم.هرچي هم باهاش بيرون رفتم شوخي كرد من مث يه تيكه يخ نگاش كردم من ك اصلا پيش همسم نميتونم آروم بشينم همش اذيت ميكنم

فراموش کن که دشمن شاد نشی! اون خواهرشوهرت اینکارا رو میکنه که تو سرد شی از شوهرت!!!!میخوای اونی که د ...

مادرشوهرم با اين ك يه پيرزنه و روستاييه و بي سواد بخدا آزارش به هيچكس نميرسه.بعدش خانوم ادعاي فرهنگش ميشه خيرسرش تحصيل كرده و تو جامعه بوده.فكر كن منو شوهرم تنها تو اتاقيم سرشو ميندازه پاينن بدون در زدن مياد تو.ول مادرشوهرم در ميزنه.خواهرشوهره خدا كمك كرده اينجا نيست ولي هر سه ماهم مياد ميسوزونه اندازه سه ماهيي ك نيست و بعدش ميره.الانم دوروزه اومده من ك وسط هفته ميرفتم ب مادرشوهرم سر ميزدم اين هفته نرفتم انقدر دلم پره نميخوام ببينمش.از قهرمون خبر ندارن چون شوهرم نميگه ولي اينك با هم حرف نميزنيم تابلو ميشه.انقدر ناراحتم ك حتي بود و نبود همسرمم فرقي نداره واسم

خدا لعنتشون كنه.همسر منم اصلا از لحاظ قيافه به خونوادشون نرفته.حتي خواهرشوهرم به نسبت دختربودنش اصلا ...

اگه عقدی کم برو وبیا خیلی رکم بگو خواهرت داره ذهنیت منو خراب میکنه الان میتونی میختو بکوبی رفتی تو خونت دیگه نمیشه هااا اشتباه منو نکن

البته من انقدر اذیتم کرد رفتم ب پدرشوهرم گفتم دخترت هی ازمجردی شوهرم و دخترای دورش میگه و.... باباشم گفت دروغ میگه هیچکدوم ابنا نبوده بعدم نوکشو چید کمترش کرده ولی بازم اذیت میکنه قدیما هرروز میگفت

برو به پدر مادرش بگو گذشته همسرم گذشته ولی چراهی پیش میکشینش

پسرم❤👦
به شوهرت اعتماد کن...وقتی بهش بگی بی اعتمادی بهش سرش میکنی دور میشه...چیزی میسه که حسودات میخوان.... ...

آره دوسم داره.مطمعنم.حتي تو اين چند روز وقتي تو اون دوكلمه حرف زدنمونم حس ميكنم چقر ناراحته .چون وقتي با من قهره اصلا حوصله خودشم نداره با همه دعوا داره.دلم ميخواد فراموش كنم ولي واقعا نميتونم.هربار يادش ميفتم پروفايل دخترعموش تو دايركتش بود بغضم ميگيره