بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نميدونم🤤فعلا ب پولش احتياج ندارم منتها ميگم ارزون بشه دو دستي ميزنم تو سرم اونوقت
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
[QUOTE=64395341]سکه نخر بذار تو بانک باشه همون وام بگیر. سکه و طلا صد درصد میاد پایین الان قیمتش کام ...
فکر نمیکنم الان دولت داره سیاستی پیش میبره که انگار تحریم شروع شده یعنی از قبل از سال این سیاست رو شروع کرد و ارز تزریق نکرد. بعید میدونم شوک جدی داشته باشیم
سکه الان در سقفه و بعید گرونتر بشه باید پارسال و چند ماه پیش می خریدید
تحریم ها هم مثل اوندفعه نیست که همه جهان و سازمان ملل باشه مال امریکاست و تقریباهمه تاثیرش رو به طور روانی گذاشته و ما خودمون از ترس مرگ قبل از اعمالش خودکشی کردیم!