2777
2789

دوستان از فروردین پول گذاشتم تو بانک برا وام مسکن یکم تا ساله دیگه باید بمونه 

با این اوضاع بی ارزشی ریال به نظرتون پولو در بیارم سکه بخرم ?یا ممکنه سکه بعدا ارزون بشه هم  ضرر کنم هم وامم کنسل شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من سكه دارم 

بنظرتون ارزون ميشه بفروشم يا گرونتر ميشه؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نفروش گرون میشه احتمالا

نميدونم🤤فعلا ب پولش احتياج ندارم منتها ميگم ارزون بشه دو دستي ميزنم تو سرم اونوقت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دیروزم به یکی از بچه ها پیشنهاد دادم..که توی دیوار بزن سمت ورامین داره ویلا و باغچه سازی میشع ..اونج ...

ما الان خونه لازم داریم حتی ماشین نخریدیم تا اول خونه بگیریم کووو تا ویلااا

خسته شدم از اجاره نشینی 

خدا میدونه چقد سختی کشیدیم گفتیم تا سال دیگه خونه رو میگیرم راحت میشیم که اونم انگار داره دنیا داره خراب میشه 😢😢😢😢بخدا اونقد غصه میخورم شبا خوابم نمیبره 

[QUOTE=64395341]سکه نخر بذار تو بانک باشه همون وام بگیر. سکه و طلا صد درصد میاد پایین الان قیمتش کام ...

فکر نمیکنم الان دولت داره سیاستی پیش میبره که انگار تحریم شروع شده یعنی از قبل از سال این سیاست رو شروع کرد و ارز تزریق نکرد. بعید میدونم شوک جدی داشته باشیم 

سکه الان در سقفه و بعید گرونتر بشه باید پارسال و چند ماه پیش می خریدید

تحریم ها هم مثل اوندفعه نیست که همه جهان و سازمان ملل باشه مال امریکاست و تقریباهمه تاثیرش رو به طور روانی گذاشته و ما خودمون از ترس مرگ قبل از اعمالش خودکشی کردیم!