2777
2789
عنوان

سوال اقداااامی دارم خانومای گل

114 بازدید | 4 پست

سلام.ببخشید من در حال اقدام برای بارداری هستم.میخواستم بپرسم آیا سفر کردن میتونه در تاریخ عادت ماهانه اثر بگذارد؟

یعنی به اصطلاح آب به آب شدن.من چندباری در مسافرت پریود بی موقع و زودهنگام شدم.در ضمن چون در حال اقدام برای بارداری هستم و مسافرتم که ممکنه ده روزی بشه در روز ۲۴ پریودم میشه.وممکنه مسافرت باعث بهم خووردن تاریخ پریودی و کنسل شدن حاملگی بشه؟یا اینکه باردار باشم   خطرناک باشه؟و ممکنه اگه حامله باشم با ازمایش نشوک بده در این زمان؟یعنی ۲۴ دوره.پریودیهام ۳۱  روزه هستن.نمیدونم سفر برم یا نه؟

خداوند شبان من است.به هیچ چیز محتاج نخواهم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نگران نباش منم قبل بارداریم ی سقط داشتم تو سفر اونم سفر خارجه باردار شدم اینچیزا ب رندو تخمک گذاری و بارداری ربطی نداره اصلا نگران نباش از سفرت لذت ببر