2777
2789
عزیزم ادویه نداره فقط سرش باید زیاد باشه با سیر تازه پیازش زیاد  نمیخواد یه دونه بسه و مقداری ج ...

گلم اصلأ جوش شیرین استفاده نکنید توی هیچ غذای معده رو نابود میکنه ادویه باعث خوش عطر شدنش میشه هرچی بیشتر خوشمزه تر پیاز زیادم باعث نرمی فلافلت میشه و عالیه

نه داره بخصوص اونایی ک من گفتم پودر انبه ک بوشو محشر میگکنه عین بازاریا

ادویه سلیقه ای ولی تخم مرغ شبیه کتلت میشه که 

ولی هر کاری کنیم مثل ساندویچ فلافل های بیرون نمیشه 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههههههه میشه؟؟.قتم شاید خراب بشه

نه اصلا من همینجور میکنم عالی میشه تازه.هر موقع هم وقت نکنم ی بسته در میارم درست میکنم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
این روش کامل ترین بود منم همین طور درست میکنم فقط پودر انبه نمیریزم اولین باره شنیدم

پودر انبه خیلی طعم و بوی خوبی میده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ادویه سلیقه ای ولی تخم مرغ شبیه کتلت میشه که  ولی هر کاری کنیم مثل ساندویچ فلافل های بیرون نمی ...

بیرون بیشتر با ادویه معطر و خوشمزه میشن.وگرنه هیچ چیز خاص دیگه ای ندارن

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
ادویه سلیقه ای ولی تخم مرغ شبیه کتلت میشه که  ولی هر کاری کنیم مثل ساندویچ فلافل های بیرون نمی ...

تخم مرغ خیلی بده برا ما.اتفاقا پودر انبه رو امتحان کن خیلی خوبه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
گلم اصلأ جوش شیرین استفاده نکنید توی هیچ غذای معده رو نابود میکنه ادویه باعث خوش عطر شدنش میشه هرچی ...

نه عزیزم فلافل جنوب ادویه نداره جوش برای ترد شدنو پف کردنش اونم خیلی کم میریزی چون تلخ میشه 

من شنیدم بعضیا با باقالی درست میکنن.تا حالا خوردین؟خوشمزس؟

ب نظرم هر چی ساده تر بهتر.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم فلافل جنوب ادویه نداره جوش برای ترد شدنو پف کردنش اونم خیلی کم میریزی چون تلخ میشه 

همون بکینگ پودر ک بهتر ب نظرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه خواهر شوورم میگفت یه بار بیرون فلافل خورده بودن خیلی خوشمزه بود میگفت از فروشنده پرسیده بود دستو ...

حالا یجا به من گفتن قارچ اضافه میکنیم😏

فلافل اصیل آبادان همین پیاز و سیر و ادویه مخصوص فقط.

البته آبادان یه سس عالی هم کنارش سرو میکنن که خیلی تند و خوشمزس

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
بیرون بیشتر با ادویه معطر و خوشمزه میشن.وگرنه هیچ چیز خاص دیگه ای ندارن

اره بارها شده موادشم ببینم معلومه فقط ادویه داره مخصوصا فلفل قرمز ،من فلافل اتیشی خیلی دوست دارم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»