2777
2789
مرسی..بعضیا میگن ماست یه قاشق بزنی باید

نه بابا اصلا هیچی نزن .اگه ساده و خوشمزه میخوای همونارو بزن

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا فلافل غیر از پیاز و ادویه چیزی نمیخواد ماست و تخم مرغ چیه دیگه    

نه داره بخصوص اونایی ک من گفتم پودر انبه ک بوشو محشر میگکنه عین بازاریا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من اینجوری درست میکنم نخود خیس کرده رو با پیاز و سیر چرخ میکنم .بعد نمک و فلفل و پودر انبه و جعفری خورد شده و پودر نون باگت رو اضافه میکنم سرخ میکنم خیلی خوب میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

پیاز و سیر میتونی اگه دوست داری کنجد هم بریزی.ادویه هم تخم گشنیز و زیره سیاه که باعث میشه نفخ نخود بگیره.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
میخوام چرخ کنم فریز کنم

میتونی هنه ی مواد و قاطی کنی بسته بندی کنی فریز کنی مزه اشم فوالعاده میشه.راحتم هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه پیمانه خیس می کنم بیست و چهار ساعت ...ابشو تند تند عوض می کنم ...بعد چرخش می کنم بعد یه دونه سیب زمینی کوچیک اب پز شده و پیاز و سیر رنده شده با نمک و ادویه بهش اضافه می کنم اگه خواستی خوشمزه تر شه یکم سبزی معطر هم ریز ریز خرد کن بهش اضافه کن فقط باید توو روغن فراوان سرخش کنی 

تــــــــــــــــــــــــو را آزاد مـــی خـــــــواهــــــــــــــــــــم...
والا من فلافل درست میکنم زیاد خوب نمیشه🤣🤣 نخود و سیر و  تخم مرغو میکس میکنم فلفل سیاه نمک ز ...

عزیزم میکس نکن حتمأ چرخ کن سه بار بهتره. تخم مرغم. نزن . گوجه پوست بگیر و اونم چرخ کن سیرهم. وهرچی ادویه دم دسته هست و نمک. باید فلافل خمیرش خیلی نرم باشه و بهم نچسبه و ترد تر میشه

من اینجوری درست میکنم نخود خیس کرده رو با پیاز و سیر چرخ میکنم .بعد نمک و فلفل و پودر انبه و جعفری خ ...

این روش کامل ترین بود منم همین طور درست میکنم فقط پودر انبه نمیریزم اولین باره شنیدم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
مرسی..بعضیا میگن ماست یه قاشق بزنی باید

عزیزم من خودم پدر مادرم جنوبین ببین فقط سیر تازه زیاد میخواد نه آنقدر که طعم سیر بگیره پیاز یه سر بزرگ و جوش شیرین و نمک همین آگه سیر تازه نداری کمتر سیر بزن یه کم تلخ و تند میکنه زیادیش

من یه پیمانه خیس می کنم بیست و چهار ساعت ...ابشو تند تند عوض می کنم ...بعد چرخش می کنم بعد یه دونه س ...

ببخش چهل و هشت ساعت خیس می کنم 

اگه بخوای کم خیس کردن طول بکشه بهش نمک اضافه کن

تــــــــــــــــــــــــو را آزاد مـــی خـــــــواهــــــــــــــــــــم...