2777
2789
دوبار چرخش کن پیاز اب بگیر بزن به موادت سیرم میخوا من سیب زمینی کوچیک ابپز میزنم بهش البته ادویه فلا ...

وای اصلا نباید دوبار چرخش کنی من کردم خیلی خمیر شو وخراب شد و سفت دراومد،فلافل باید نخودش دون دون باشه که ترد دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اصلا نباید دوبار چرخش کنی من کردم خراب شد و سفت دراومد،فلافل باید نخودش دون دون باشه که ترد دربی ...

نه نباید دونه داشته باشه شما سه بار چرخش کن و پیاز فراوان با ابش چرخ کن با گوجه پوست گرفته بسیار نرم وسبک میشه. نخودش مشخص باشه که زیر دندون میره

تخم مرغ خیلی بده برا ما.اتفاقا پودر انبه رو امتحان کن خیلی خوبه.

فعلا که اشپزی نمیکنم ولی خواستم فلافل درست کنم حتما امتحان میکنم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

من آبادان که خوردم کنجد ریخته بود.سس مخصوص که خیلییییی تند بود.ولی واقعا فلافل خوشمزه ای بود خیلی هم معروف بود مغازش

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
فلافل لبنان توش زیره و جعفری و باقالا و نخود و پیاز و سیر و اینا داره. چقدر همه دستور پخت ها متفاوت ...

خخخخخخخخ

حالا ببین فردا غدای من چی بشه با همه دستور پخت