2777
2789
عنوان

خانمهایی که بعد از چهل سالگی خدا بهتون فرزند داده بیایید امید بدید.

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 40 پست
عزیزم همین که یه دختر شش ساله داره یه دنیا ارزش داره ...من خواهرم سی پنج سالشه پانزده ساله که داره ا ...

امیدوارم همه ما بنده ها تحمل حکمت و امتحان خداوندروداشته باشیم.خداوندهم امتحانی سخت نگیرد از ما.دعا می کنم فرزندان سالم وصالخی به خواهرتون عنایت بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدمش مبارک نی نی نازتون.کی به دنیا میاد به سلامتی؟

ممنون عزیزم. احتمالا بهمن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چرا.ولی چند ماهه موفقیت در کار نبوده.به نظرتون چقدر صبر کنم.یا زود برم دکتر.می ترسم .اصلا حوصله مراح ...

زودتر برو دکتر،شاید مثلا یه عفونت کوچیک مانع بارداری میشه ،زودتر درمان کن تا نتیجه بگیری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
بله ولی فقط دو سال و چند ماه.اضطراب فکر آدم رو مشغول می کنه.ممنون ازتون.

خاله من تو ۴۷ سالگی حامله شد قبلشم ۹ تا بچه داشت الان پسرش ماشالله ۱۷ سالشه

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
متشكرم دوست عزيزم.انشاءلله خداوند به همه عاشقان بچه ،فرزند سالم وصالح بده.

انشالله عزیزمم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
شما فرزند اولتون تو راهه؟ به سلامتی و دل خوش .

تیکر ارزمه عزیزم اقدام نکردم هنوز