2777
2789
عنوان

خانمهایی که بعد از چهل سالگی خدا بهتون فرزند داده بیایید امید بدید.

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان بچه که صد البته بعد 40 هم سالم به دنیا میاد اما واقعا خودتون این همه تفاوت سنی با بچه رو می ...

نگرانی نبودنت تو زندگی بچت میکشتت

ولی وقتی دیر ازدواج میکنی و از اول عمرت منتظری تو هم مادر بشی چکنی با دل لامصبت

وگرنه کم دلت نمیسوزه بخاطر شرایط مملکت

بفکر مهاجرتم اگه بشه

❤❤❤❤❤❤❤
بله ولی فقط دو سال و چند ماه.اضطراب فر آدم رو مشغول می کنه.ممنون ازتون.

تو تاپیکهای دوستان قبلا گفتم

خانم ٤٥ ساله ای بود که با گیاه درمانی بچه دار شد. منم از رو نسخه ای که به دوستم داد مشکل سقطهای مکررمو حل کردم و شکر خدا الان باردارم

ممنون دوستای گلم.خیلی امیدوارم کردید.ببخشید تک تک جواب ندادم.راستش کلا فرد نا امیدی نیستم ولی چون چند ماهه خبری نشده و توی همین سایت هم خیلی از ناباروری خوندم ناخودآگاه روی حس آدم تاثیر می‌زاره.

نگرانی نبودنت تو زندگی بچت میکشتت ولی وقتی دیر ازدواج میکنی و از اول عمرت منتظری تو هم مادر بشی چکن ...

من 18 ساله ازدواج کردم و از روز اول هم با همسرم تصمیم گرفتیم که بچه ای رو به این دنیا نیاریم.. 

خدا رو شکر که اتفاقی هم نیفتاده تا الان .. یعنی نه کمبودی رو حس کردیم و نه احساس نارضایتی یا سردی از هم 

اما این مسئله رو به همه پیشنهاد نمیکنم ... چون ما تفکرات خاص خودمون رو داشتیم و کاملا همسو با هم فکر میکردیم.

به هر حال یه بچه واسه اونایی که دوست دارن بچه داشته باشن دیگه الان واقعا کافیه .. اما بچه دوم بعد 40 سال به نظر من اشتباهه چون هم اختلاف سنی زیاد میشه با بچه و هم اینکه واقعا وضعیت خرابه و اون کودک هم گناه داره توی این شرایط .

من 18 ساله ازدواج کردم و از روز اول هم با همسرم تصمیم گرفتیم که بچه ای رو به این دنیا نیاریم..  ...

البته دغدغه شما هم قابل تامل هست ولی خیلی زیادن فرزندانی که مادران و پدران مسن تر داشت ولی ازوناییکه مادر پدر جوان نصیبشون ده خوشبخت ترن.این طور نیست؟

من 18 ساله ازدواج کردم و از روز اول هم با همسرم تصمیم گرفتیم که بچه ای رو به این دنیا نیاریم..  ...

من افرادی رو می شناسم تفکر شما رو دارند .خیلی هم خوشبخت هستند .خوشبخت باشید دوست من .

✔️ خبرنگار 
البته دغدغه شما هم قابل تامل هست ولی خیلی زیادن فرزندانی که مادران و پدران مسن تر داشت ولی ازوناییکه ...

استثنا ها رو باید کنار گذاشت عزیزم.

الان همین خواهرم من که عرض کردم جوون شده و مادر من سنش برای همراهی با خواهرم جور نیست.

اما حالا خواهر من انقدر خوش شانس بوده که من براش نقش مادری رو بازی کردم ...  

به هر حال این تجربه ای هستش که من در زندگی خودم دیدم ... مادر من برای همپای خواهر من بودن پیر هستن..

و البته که هر کسی در نهایت راه خودش رو میره و ان شالله که شما هم مسیری که انتخاب میکنید بهترین انتخاب باشه.

نترس امیدوار باش من دیر ازدواج کردم ۳۹ سالگی بچمم ۴۰ سالم بود دنیا اومد راحت بارداریمم عالی بودم

خیلی خوشحالم براتون آرزوی خوشبختی وروزای یک از یک بهتر در کنار عزیزانتون دارم.