2777
2789
عنوان

دختر ترنس

646 بازدید | 10 پست

چرا هی تاپیکو قفل میکنه میره دروغاشو میبافه هر وقت دروغش تموم شد قفل میکنه بعد باز دوباره اگر هم راسته بیا بقیشو بگو و اینکه وقتی میخای داستان زندگی واقعی یا ساختگی یا هرچی بگی باید انتقادها و نظرات موافق و مخالفم در نظر بگیری نه اینکه هی هی قهر کنی والا یه پسر اینقد ناز نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها با این جنس از آدما که مثل خودمون هستند با دقت تر رفتار کنید یکم بیشتر از ما حساسند

البته من تاپیکشون اصلا ندیدم الان میشنوم و کلی گفتم

موفق باشید✌

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
بچه ها با این جنس از آدما که مثل خودمون هستند با دقت تر رفتار کنید یکم بیشتر از ما حساسند البته من ...

نه آخه بری تاپیکای قبلیش از نبود احساس تو شوهرش گله منده بعد میاد میگه من میخاستم زن بگیرم  حرفاش تناقض داشت 

نه آخه بری تاپیکای قبلیش از نبود احساس تو شوهرش گله منده بعد میاد میگه من میخاستم زن بگیرم  حرف ...

معمولا احساس سردرگمی دارند و ناراحتند از اینکه درک نمیشند به نظرم خیلی سخته که با این همه مردم نادون بلا نسبت بعضی ها کنار بیاند

اما قضیه این ترنس من نخوندم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯