2777
2789
عنوان

امان از فضولی! خیلی لجم گرفت

1298 بازدید | 48 پست

امروز با پسرم رفته بودیم مرکز خرید 

تو آسانسور چند نفر بودن ما هم رفتیم

پسرم تو آینه خودشو میدید پاشو میزد به دیواره آسانسور من گفتم نکن مامان کار خوبی نیست

یهو یه زنه گفت نکن!(( خیلی تند)) بعد گفت دعوات میکننا ! 

منم گفتم من خودم بهش میگم یعنی به بچم، یعنی تو دخالت نکن. برگشته میگه واه واه! 😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی مامان بچه ها انقدر ریلکسن بقبه مجیورن تذکر بدن گلم😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خیلی بدم میاد از آدمهای فضول 

پارسالم تو مشهد پسرم یجا وایستاده بود هی خادما میگفتن اینجا نباید وایستین مسیر رفت و آمده ، منم میگفتم بیا بریم یجا دیگه بعد یه زنه مثلا خواست کمک کنه اومده میگه برو ها اگه نری اینجا گوشتو میبرن! 😐😐😐 گفتم به بچه اینجوری نگین!! 

بچه شمارو نمیدونم 

ولی بخدا یه سری بچه ها مخصوصا پسر بچه ها رو مخن شدید 

مامانشون فقط با گفتن “نکن” فکر میکنن الان بچشون دیگه تکرار نمیکنه

درصورتیکه سرتق تر میشه و بیشتر سرو صدا و مزاحمت ایجاد میکنه واقعا لازمه تذکر داده شه!

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
خیلی بدم میاد از آدمهای فضول  پارسالم تو مشهد پسرم یجا وایستاده بود هی خادما میگفتن اینجا نبای ...

خادما که خب وظیفشونه‌ ولی اونی که گفته حتما از دوقوز اباد بوده ببخشیدا اینجور حرفا ازادمای بی فرهنگ فقط برمیاد

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
خیلی بدم میاد از آدمهای فضول  پارسالم تو مشهد پسرم یجا وایستاده بود هی خادما میگفتن اینجا نبای ...

خب عزیزم دست بچه اتو میگرفتی میکشیدی کنار که بقیه تذکر ندن   

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏