2777
2789
عنوان

رو اعصاب ترين اخلاق مادرشوهر

964 بازدید | 19 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1927707/رو-اعصاب-ترين-اخلاق-مادرشوهرتون-چيه اخه راجع به دختراشون اين ذهنيت رو ندارن عه عزیزممممممدختراشون همه از دم مریم مقذسن😂😂😂😂من خودمم خواهرشوهرم ننگ بر من😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن خوبیه.ولی یکی از اخلاقاش که بدم میاد هرجا بخوایم بریم به شوخی میگه خوشبحالتون منم ببرین😒😒البته نبردمش تا حالا.خودش داٸما در حال گردشه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

ابنکه به جمله رو توی یک دقیقه ۳۰ بار حداقل تکرار میکنه. اینکه کلا درک بسیار پایینی داره. اینکه هر دفعه منو میبینه میگه بچه دومتون و کی میارید در صورتیکه میدونه نمیخوایم.اینکه وقتی میاد خونه م فکر میکنه حتما باید دو سه شب بخوابه.. خیییییلی زیاده فعلا همینا

دیگه اینکه همههههه ش به شوهر من میگه برای این داداشت خونه بگیر برای اون ماشین بگیر اینو ببر سر کار اونو زن بده سیسمونی اینو بده پول بیمارستان اونو بده و و و 

اینکه به شدت تو سری خوره ت ی خونه شوهرش سرش هوو آورده این ککشم نگزیده با هوو خوش و خرم مبچرخه..واااا ی دیگه نگم براتون

اینکه شوهرم یکاری کنه به خودش نمیگه اعصاب منو بهم میریزه انقد که به من میگه اره فلانی اینجوری کرد من توقع نداشتم انقد میگه تا مثلا من به شوهرم بگم چرا اینکارو کردی 😥😣😣

یکی از تو مخی ترین اخلاقاش اینه همش داره میگه فلانی یه عروسی گرفته جهیزیه کامل داد خانم فلانی به دخترش یه سیسمونی داد که نگوووو خب به درک زنیکه چرا به من میگی عرضه داری واسه دخترت بکن اینکارارو به من چه فلانی مهریه نگرفته به من چه فلانی بچه دار شده به من چه به من چه اههههه😒😒😬😳😳

ببیخشید یه لحظه حس کردم روبرومه اصلا یه وضعی 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜