2777
2789
عنوان

دلنوشته های⚘پریناز⚘

993 بازدید | 138 پست

امشب

هم مانند

تمام شبهای دیگر آرامم

نگران فردا نیستم

همه چیز را به خدا سپرده ام

او بزرگ و مهربان است

شبتون آروم⭐️🌙

دلتون پر از زیبایی

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من چرا همش نگران فردام هستم😞

مثبت باش فردای قشنگ رو خودت میسازی گلم ☺

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

جول آستین میگه :خدا از قبل میدونه که ما چی میخایم 

اون میدونه خواسته ما چیه 

پس باید بهش بگیم خدایا دوستت دارم و بهت اعتماد دارم 

و از تو سپاسگزارم که منو به جایی که باید باشم رسوندی

گاهی وقتا باید دست از تقلا کردن برداریم و بهش اعتماد کنیم و همه چی رو فقط به خودش بسپاریم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
جول آستین میگه :خدا از قبل میدونه که ما چی میخایم  اون میدونه خواسته ما چیه  پس باید بهش ...

👏👏👏👏👏❤❤❤❤

شادترین رنگ را به زندگیت بزن

نگاه مهربانت صورتی

اندیشه ات سبز

آسمان دلت آبی

و قلب مهربانت طلایی

زندگی زیباست...

اگر آن را به زیبایی رنگ بزنیم 😊

سلام دوستان صبحتون قشنگ😍🌸

هیچ شبی
پایان زندگی نیست

از ورای هر شب دوبارہ
خورشید طلوع میڪند

و بشارت صبحی دیگر میدهد
این یعنی امید هرگز نمی‌میرد

شبتون بخیر وسرشاراز آرامش عزیزان

روزتون معطر به بوی
صمیمیت با خـــدا
الهی دلتون شاد لبتون خندان
قلبتون مملواز آرامش
سفره تون پر خیر و برکت
صبح بخیر 🌹