2777
2789
عنوان

دندان درد در بارداری

1313 بازدید | 30 پست

سلام من الان به احتمال زیاد هفته پنجم یا ششم بارداری هستم و از همون روزی که فهمیدم باردارم دندون درد اومد سراغم از شانس کچلم.دیروز رفتم دکتر زنان برای تشکیل پرونده بهم گفت برو سونو تا ببینم در چه سنی هستی و بعد برات پرونده تشکیل بدم از درد دندون راش گفتم گفت که فقط رادیوگرافی ضرر داره امشبم چنتا دندونپزشکی رفتم اونام همینو گفتن ولی باز هنوز دو دلم برم برا عصب کشی از یه طرفم درد امونمو برده حالا شما چی پیشنهاد میدین با توجه به اینکه بهم گفتن فقط عکس از دندون ضرر داره ایا میتونم اعتماد کنم و فردا برگ عصب کشی ولی بدون رادیوگردفی؟

من فقط میدونم داروی بیحسی هم ضرر داره 

احتمالا برات خیلی کمتر میزنن و دردش زیاده

نمیتونی با درمان گیاهی دووم بیاری؟

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

از کلینک بپرس گلم😚اونا بهتر میدونن 

ولی منم از چندتا پزشک شنیدم فقط رادیو گرافی بده میدونی درد اثر منفیش رو جنین بیشتره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلینک بپرس گلم😚اونا بهتر میدونن  ولی منم از چندتا پزشک شنیدم فقط رادیو گرافی بده میدونی در ...

واقعا؟ چه تاثیرات منفی میزاره

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍

اگه راهی نباشه فک کنم باید دندونتو بکشی .یا پانسمانش میکنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
واقعا؟ چه تاثیرات منفی میزاره

اره عزیزم .درد برا جنین بده .واسه همین تو بارداری نمیتونیم اپلاسیون کنیم ی دکتر تو تلویزیون صحبت میکرد میگفت تو بارداری باید سریع هر دردی رو درمان کرد

آخ آخ آخ منم مثه تو ۷هفتمه از همون اول بارداری دندونم درد میکنه نمیدونم چیکار کنم

خب چکار کنیم عزیزم درد دندون که ادمو از پا در میاره از من الان سه روزه که دیگه عاصیم کرده دیگه درد میکشه  تو گوشم😭😭😭😭

خب چکار کنیم عزیزم درد دندون که ادمو از پا در میاره از من الان سه روزه که دیگه عاصیم کرده دیگه درد م ...

انگار دندون منتظر بود ما حامله بشیم بعد بیاد سراغمون.

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍