2777
2789
عنوان

دندان درد در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 30 پست
انگار دندون منتظر بود ما حامله بشیم بعد بیاد سراغمون.

ها والله نامرد بی مروت😭😭من سه هفته پیش وقتی بی بی چکم مثبت شد سر از پا نمشناختم از شدت خوشحالی اونوقت این دندون درد از خدا بی خبر اومد و خوشحالیمو از بین برد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلینک بپرس گلم😚اونا بهتر میدونن  ولی منم از چندتا پزشک شنیدم فقط رادیو گرافی بده میدونی در ...

اره شنیدم که درد ضرر داره الانم سر دو راهی ام نمیدونم برم برا عصب کشی یا نرم اگه برم و بدون عکس گرفتن عصب کشی کنه و خوب عصب کشی نشه اونوقت یه دردم میشه هزار درد خدا به دادم برسه😭😭

درمان گیاهی مثلا چیا عزیزم

عزیزم  من بیست روز پیش رفتم پیش دندان پزشک دو تا دندان پوسیده داشتم خواستم قبل بارداری مشکلمو حل کنم از دکترم پرسیدم اگه  زمان بارداری مشکلی پیش بیاد چیکار کنم گفتش هیچ مشکلی نیست میری پیش دندانپزشک چه پر کردن چه کشیدن فقط وقتی که بخوان عکس بگیرن مشکل هست اونم یه جلیقه نشونم داد یه خورده هم سنگین بود گفت این جلیقه سربی نمیذاره هیچ مشکلی برای جنین پیش بیاد خیالت راحت برو پیش دکتر و زیاد دردو تحمل نکن تو بارداری دندان درد طبیعیه به خاطر تغیراته هورمونیه .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
یعنی شما میگین بعد از سه ماهه اول برم برا عصب کشی؟

بهتره بری متخصص ببینه . 

من خودم به خاطر ویار شدیدی که داشتم دندونام داغون شد . یعنی خورد میشدن . رفتم دید متخصص گفت عفونت نداری برو سه ماهه دوم بیا. من فقط پر کردم اما خیلی ها برای عصب کشی اومده بودن .

مامان النا و آیرین «

سلام منم از روزی که فهمیدم‌ باردارم تاالان دردامونمو بریده دو دفعه م رفتم بهم مسکن زدن. دندون عقلم هست میگن باجراحی در میاد الان نمیتونیم برات بکشیم اگه دندون دیگه ای بود میشد. نمیدونید چه دردیه گوشم دندونم سرم گردنم باهاش درد میکنه

سلام منم از روزی که فهمیدم‌ باردارم تاالان دردامونمو بریده دو دفعه م رفتم بهم مسکن زدن. دندون عقلم ه ...

وای چی میکشی عزیزم خدا تحملت بده خیلی سخته بخدا اشکم در اومد میفهمم چی میکشی وحشتناکه

بچه ها من دیروز رفتم دندونپزشکی و دندونمو بدون عکس گرفتن عصب کشی کردم پوسیدگیش خیلی زیاد بود به خاطر همین یکریز درد داشتم و عاصی شده بودم ولی شکر خدا الان دیگه درد ندارم حالا بنظرتون بقیه امور دندونپزشکی ضرر نداره فقط همون رادیوگرافی ضرر داره دکتر خیلی مطمئنم کرد گفت که هیچکدوم از مراحل عصب کشی برای جنینت ضرر نداره عکسبرداری هم آنچنان ضرری نداره ولی ما بدون عکس عصباشو میکشیم الانم از شر درد لعنتی خلاص شدم فقط دلهره بچمو دارم

بچه ها من دیروز رفتم دندونپزشکی و دندونمو بدون عکس گرفتن عصب کشی کردم پوسیدگیش خیلی زیاد بود به خاطر ...

عزیزم سلام میدونم ک بچتون بدنیا اومده بسلامتی  من هفته ششم  میتونم عصب کشی کنم مواد بیحسی ضرری نداره ؟