2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بي مغز

349 بازدید | 14 پست

شوهرم هرچي ميخره بايد از واسه خانوادش ببره نبره ك دق ميكنه برعكس خانواده شوهرم كوفتم بخرن ب ما نميدن

حالا اين ب كنار شوهرم البالو گرفته ميخوام ترشي و مربا و شربت درست كنم واسه اوناهم ٣كيلواينا البالو برد الان هي زنگ ميزنه بمن(شوهرم)ك خواهرم ميگه اينجوري درست كن اونجوري درست كن نميدونم فلان كن دوباره هي زنگ اس منم همه اينارو بلدم هرچي ميگم بلدم نميفهمن شوهرم پشت تلفن ميگه توضيح بده

اعصابم شديداااا خورد شده

یعنی فقط میتونم بگم پوله اضافه داره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عیبی داره؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اینا ک گفتی مقصر همسرته نه خانوادش. شوهرتون مستقلو بزرگ نشدن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
هيچ عيب اصلا نداره 😲😲😲

نمیدونم از نظر من این رفتارها علائم بی مغز بودن کسی یا قشری نیس و در مورد خانواده همسر تا حدودی طبیعیه و بیشتر نشون دهنده حساسیت بیش از اندازه ی شماست از نظر من ایرادی نداره اگه به راهکارهای اونها هم گوش بدین و نهایتا در این مورد خاص اگر به مذاقتون خوشایند اومد به کار ببندین و به همسرتون دلگرمی بدین که خودتون رو جزیی از خونواده اونها میدونین البته نظر شخصی منه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

چ اشکال داره بخره😕

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
[QUOTE= 64325744 ]اینا ک گفتی مقصر همسرته نه خانوادش. شوهرتون مستقلو بزرگ نشدن [/QUOTE] اره مي ...

سلام خواهر خوبم..........چرااینقدر غصه میخوری عزیزم؟...........تو که نمیتونی تک تک اونها را عوض کنی ...........ته تهش مدام با همسرت دعوات میشه..........پس وقتی این حرفها را میشنوی فکر کن صدای سوت قطار را میشنوی.........هرچند آزار دهنده است ولی میدونی بالاخره میگذره و تموم میشه......لحظه های زندگیتو خراب نکن..........بیتفاوت باش.........