2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و اقدام

614 بازدید | 69 پست

رفتم دکتر ازمایش دادم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان دارم و بهم گفت زود اقدام کن برای حاملگی وقتی بهش گفتم میخوام دوسالی جلوگیری کنم بشدت مخالفت کرد الان واقعا موندم چیکار کنم... کسی مشکل منو داشته؟اخه الان امادگیشو زیاد نداریم میشه راهنمایی کنید😞

خدایا شکرت😍

ربطی نداره مگه چند سالته؟اگه ذخیره تخمدان پایین تموم میشه ولی اگه ذخیره داری اون موقع که بچه خواستی تازه باید کلی پیگیری کنی تا باردار شی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم تنبلی دارم ۴ساله ازدواج کردم وازروزاول بچه میخواستم فعلاقسمتم نشده هرماه هم کلی هزینه داروودکترمیدم

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
سلام استارتر.از کجا میفهمن تنبلی تخمدن داریم؟با ازمایش؟

با سونو و با ازمایش lh و fsh و amh

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ربطی نداره مگه چند سالته؟اگه ذخیره تخمدان پایین تموم میشه ولی اگه ذخیره داری اون موقع که بچه خواستی ...

۲۲سالمه ذخیره تخمدان۷/۹بود که دکتر گفت سریع اقدام کن چون اگه بذاری چند سال دیگه ممکنه ب راحتی بچه دار نشی و خیلی اذیت میشی خلاصه خیلی ترسیدم

خدایا شکرت😍
عزیزم شما ذخیره تخمدانت چقدر بود؟شنیدم عرق رازیانه خوبه برا تنبلی

رازیانه رو زمانی بخورید که پرولاکتینتون پایین باشه کم کردن وزن بهترین درمان برای تنبلی تخمدانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۲سالمه ذخیره تخمدان۷/۹بود که دکتر گفت سریع اقدام کن چون اگه بذاری چند سال دیگه ممکنه ب راحتی بچه دا ...

ذخیرت که خیلی بالاست البته منطقیه چون کسایی که تنبلی دارن تخمک ازاد نمی کنن و ذخیره بالا میمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تنبلی داشتم ولی نمیدونم چقد بود تنبلیم دکترم ک میگفت زیاد نیست ولی ازدواج کردی زودباردار شو فاصله ننداز منم دو ماه بعد عروسیم باردار شدم فک نمیکردم انقد سریع بگیره 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
۲۲سالمه ذخیره تخمدان۷/۹بود که دکتر گفت سریع اقدام کن چون اگه بذاری چند سال دیگه ممکنه ب راحتی بچه دا ...

سنتم کمه دکتر الکی ترسوندتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40