2777
2789
عنوان

درس نخونين بريد دنبال كار و سابقه

494 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها ديشب تاپيك زدم گفتم فهميدم شوهرم از لحاظ مالي باهام رو روراست نيست و بهم برخورده

از امروز افتادم دنبال كار هرچي زنگ ميزنم ميگن يا سابقه كار ميخواييم يا كلي مدركاي متفرقه اصلا به مدرك تحصيليت نگاه هم نميندازن واقعا كاش درس نميخوندم و به جاش كار ميكردم الان سابقه كار داشتم قبلا خيلي دنبال كار بودم شغل مناسبي پيدا نكردم و بي خيال شدم ديگه ولي الان كار لازمم و بايد برم كه اونم اينجوري 😔😔

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینجا مدرکاشون ب درد عمشون میخوره کارم ک نیست ...یعنی کار خوب نیستا

الان يكي از فاميلامون واسم اقدام كرده كانادا گفتن مدركتو ميخواييم بيا اينجا بهت كارم ميديم اقامتم ميديم اونوقت اينجا 😔😔😔

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

خوب کنار درس باید کارگاه تخصصی رشته رو گذروند دیگه طرف درس نخونه کجا بره کار کنه رزومه جمع کنه ؟!!!!

اگر میخوای سریع به درامد برسی برو دوره کاشت ناخن یا پاکسازی پوست یا اینجور دوره ها که کوتاه مدت و پرطرفداره بعد برو توی یک سالن مشغول شو

حال متکلم از کلامش پیداست
خب برو فنی حرفه ای یکی دوتا مدرک بگیر 

الان كار لازمم پول گرفتن مدركاي ديگه رو هم ندارم فعلا

اصلا سابقه نداری؟

نه تازه يكساله فارغ التحصيل شده همش سرم تو درس و كتاب بوده و احتياجي هم نداشتم 

من به رشته ام علاقه دارم 

بحث کار برام زیاد مهم نیست 

بهرحال کنار درس خوندن هم میشه کار کرد.مثلا کاراموزی بعضی رشته ها دارن مثل رشته خودم بدرد میخوره...یا کار دانشجویی.

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...