2777
2789
عنوان

درس نخونين بريد دنبال كار و سابقه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 56 پست
عزیز دلم برای دیگران نسخه نپیچیم شرایط همه یکسان نیست. رشته تون چیه و تا چه مقطعی تحصیل کردید؟

نسخه اي نپيچيدم ولي مثل من رويايي فكر نكنن كه فقط درس بخونن 

فوق ليسانس ميكروبيولوژي ام

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بخونین اتفاقا!ولی دانشگاه درست حسابی در کنارش نرم افزارهای مربوط به رشتتون رو هم یاد بگیرین و مد ...

زبان بلدم ولي متاسفانه نرفتم مدركشو بگيرم 

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
نظرت در مورد خدمات پویت تو ارایشگاهها چیه؟؟؟

خدمات پوست؟خیلیم خوبه 

کلا ارایشگاه درامدزاست باور کن الان ناخنکار من بیست سالشم نیست یه صندلی فقط اجاره کرده توسالنی که هست اما باهات شرط میندم درامدش دوسه برابر منه تازه کار شاد فصای عالی البته هم اخلاقش خیلی خوبه هم کارش تمیزه 

حال متکلم از کلامش پیداست
سابقه چجور کاری میخوان اخه؟ یا چه مدرکایی میخوان

من كارشناس ارشد ميكروبيولوژي ام ازم مدرك ويراستاري و كامپيوتر و .... ميخواستند همه اينا رو بلدم ولي مدركشو با سابقشو ندارم

خدمات پوست؟خیلیم خوبه  کلا ارایشگاه درامدزاست باور کن الان ناخنکار من بیست سالشم نیست یه صندلی ...

کسی رو میشناسی خیلی حرفه ای باشه بهم یاد بده ولی فک کنم پول اموزشش زیاده اخه خدمات پوست منظورمه

خب کار هم یخوایم بکنیم تحصیلات میخواد واسه آبدارچی هم زیر دیپلم قبول نمیکنن😣 برم ظرف های رستوران بش ...

تحصيل خوبه ولي به شرطي كه قبلش كار كني چون بعد درستم ميري دنبال كار سابقه ميخوان ازت

مگه شما چه مدرکی دارید؟

فوق ليسانس ميكروبيولوژي

کسی رو میشناسی خیلی حرفه ای باشه بهم یاد بده ولی فک کنم پول اموزشش زیاده اخه خدمات پوست منظورمه

من سراغ ندارم اما راست میگی حتما دوره هاش گرونه منتهی به نظرم ارزشش رو داره

حال متکلم از کلامش پیداست
خوب کنار درس باید کارگاه تخصصی رشته رو گذروند دیگه طرف درس نخونه کجا بره کار کنه رزومه جمع کنه ؟!!!! ...

راستش خيلي واسم زور داره اين همه درس خوندم و بوم ناخن كار شم

خوشبحالت مااز فامیلم شانس نیاوردیم اخه 🤣🤣🤣🤣چقدر زندگی قشنگه ... 

😂😂😂

من به رشته ام علاقه دارم  بحث کار برام زیاد مهم نیست  بهرحال کنار درس خوندن هم میشه کار ...

من هنوزم به درس علاقه دارم و به كار فكر نميكردم ولي الان بايد يه درآمدي داشته باشم